Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesterszak vagy párkapcsolat?
Nyilván a kettő dolog alapesetben nem üti egymást, viszont szemezgettem így alapszak után néhány mesterszak közül, és találtam egyet, ami a karrierem szempontjából szerintem nem lenne rossz, természetesen levelezős tagozatban gondoltam.
A barátmőm viszont kijelentette, hogy ha elkezdek egy mesterszakot, akkor ő szakít velem, mert a mesterszak meg az oktatás is elavult, semmi értelme nincsen, diplomával csak éhenhalni lehet, stb stb.
Nyilván nem a legszínvonalasabb a hazai oktatás, és a hazai élet, de tényleg nagyon tetszik az a szak, illene az alapdiplomámhoz, és szerintem nem lenne semmi hatrányom abból, hogy + 2 évet tanulok levelezősként.
Jegyezd meg: tanulni SOSEM hülyeség!
Ellenben valaki hülyeségére hallgatni az igen.
Ráadásul a csajod érzelmileg is zsarol és még ostoba is.
Dobd ki a csajt és csináld amit szeretnél. Hidd el, évek után nagyon megbánnád.
Mesterszak. A csaj meg menjen, ahova akar. Aki alapjáraton ennyire nem támogató, az nagyobb dolgokban sem lesz később.
Neki csak viszket, hogy kényelmetlenebb lesz az életetek, mert tanulnod kell és nem vele foglalkozol.
Lehet véleménye a barátnődnek az oktatásról, szíve joga. De az, hogy ultimátumot ad, kiveri a biztosítékot. Normális esetben ez úgy nézne ki, hogy elmondja a véleményet, meghallgatja a tiedet, és mivel szeret, elfogadja a döntésed. Ennyire egyszerű.
Szóval mesterszak, és találj egy normális lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!