Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek,ha egyszerűen képtelen vagyok megbízni a barátnőmben?

Figyelt kérdés

Alapvetően úgy gondolom,hogy nem vagyok féltékeny típus.

Abszolút nem zavar,ha barátnőmnek fiú barátai vannak akikkel szereti az időt tölteni.

De...

Az egyik kollégám megmutatta,hogy fenn van egy társkeresőn( badoon)

Mikor együtt vagyunk folyamatosan nyomkodja a telefonját messengeren üzenget valakikkel.

Az egyik este pedig mikor nálam volt el kellett rohannia az este kocsikáznia legjobb barátjával egy órára( aki fiú) mert "szegény srác"nagyon rossz hangulatban volt.

Eddig nem szóltam ezek miatt semmit,de már nagyon úgy vagyok vele,hogy megköszönöm a lehetőséget és további sok sikert kívánok neki.

2021. jún. 29. 09:26
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

Engem az se zavar,ha csak azért van fenn társkereső oldalakon,hogy ártalmatlanul beszélgessen flörtöljön másokkal is.

Azt el tudom fogadni

2021. jún. 29. 09:28
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátnőd, akkor semmi keresnivalója semmilyen célból társkeresőn. Nevében benne van: TÁRSkereső. Ha a társa te vagy, akkor ő ott mit? Ártalmatlanul beszélgetni, flörtölni? Miért nem veled beszélget ártalmatlanul?
2021. jún. 29. 09:35
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Jò nagy hülye vagy. Fent van tàrskeresőn plusz egy másik pasival ment kocsikázni? 😂 Nyilván csak beszélgettek... 😂😂😂 Dobd már ki ezt a rossz qurvát de gyorsan.
2021. jún. 29. 09:48
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
jól átvert :D
2021. jún. 29. 09:53
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Fele ennyiért kirúgtam volna a csajt. Mire vársz még? 31f
2021. jún. 29. 09:57
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőddel sok probléma van, a legkisebb az, hogy a barátjával kocsikázik.

Az vicc, hogy a társkeresőzést elfogadod, ez nem ártatlan, helyetted kellene más. Ha szeretne ez nem használná, egyébként lehet most sem teszi, csak nem törölte, hogy korrekt legyek, de érdemes rákérdezni.

Miért nem kérdezed meg, hogy mi akadályozza meg, hogy letegye a telefont, mert qurva idegesítő?

2021. jún. 29. 09:58
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Palimadár
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Tömd meg jól utoljára és kuka.
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha átver,akkor ki kell várni a pixába.Mondd meg neki,illetve kérdezd meg,vagy nézd meg a telefonját.Azt gondolom,ha sunyiskodik,akkor te is megteheted.Sok sikert.
2021. jún. 29. 10:23
 10/18 anonim ***** válasza:
73%
Az ilyen ringyøk kellenek nektek. Bezzeg a normális nőt észre se veszitek, nem kell nektek. Meg is érdemlitek 👏
2021. jún. 29. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!