Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, ti fel mernétek vállalni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti fel mernétek vállalni a barátaitok, rokonaitok előtt, hogy alacsonyabb férfival vagytok együtt?

Figyelt kérdés
Szégyellnétek őt? Vagy őt választották, elfogadnátok? Vagy egyáltalán nem is jönnétek össze alacsonyabb férfival?

2021. jún. 29. 18:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
183cm vagyok. Igen magas nő. És volt párom, aki 178 cm volt. Amikor már szerelmes vagyok belé pont tojtam le milyen magas.
2021. jún. 29. 18:43
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

Párom alacsonyabb. Mai napig zavar, de attól nem dobtam el egy jól működő kapcsolatot.

És van a környezetünkben még legalább vagy három házaspár ahol a nő a magasabb.

2021. jún. 29. 20:14
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki a párom, akkor mindenhogyan felvállalom, nem jönnék össze egy olyan emberrel, akit szégyellnék. Viszont én is viszonylag alacsony vagyok, úgyhogy nem feltétlenül jönnék össze olyan pasival, aki alacsonyabb nálam. Eddig kb. 2 olyan férfival találkoztam, aki nálam alacsonyabb, úgyhogy nem sokan esnek ki a rostán.
2021. jún. 29. 20:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Párom 1centivel alacsonyabb csak nálam, kicsit néha zavart az elején, már nem. A magastalpú és sarkú cipőkről leszoktam, mikor együtt vagyunk nem veszem fel, sajnos így már soknak érzem a különbséget.

Pont ma láttam egy helyes srácot sétálni, és kb. a mellemig ért, épp azon gondolkoztam, hogy biztos nem tudnék vele együtt lenni, bármilyen jól is nézett ki.

Másnál nem zavar, ha utcán látok ilyen pár, sőt ismerek is olyat ahol egy fej különbség van a két fél között, nagyon boldogok.

2021. jún. 29. 21:55
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy, titkolnánk. Platform cipőkben járna mindenhova. 🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. jún. 29. 22:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Én 169 vagyok, a párom 165. Naná, hogy felvállalom, mert nagyon nyílt, őszinte, okos és jó a humora.
2021. júl. 2. 19:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Alacsonyabb párom ugyan nem volt soha, mert csak 150 centi vagyok, de a leendő férjem túlsúlyos, látványosan sebhelyes egy gyerekkori baleset miatt. Szerintem utóbbi lényegesen zavaróbb az ismerkedésben, a mindennapi életben (hiába nem mondják, sok emberen látja/látjuk, hogy viszolyog, fél tőle, mikor meglátja) az alacsonyságnál, mégse jutott eszembe szégyellni őt. A családom is szeretettel fogadta, soha nem tettek rá megjegyzést. Kívülállók véleményét meg meg se hallom, bár egyébként nem tudok senkiről, aki megszólt volna minket.
2021. júl. 6. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!