Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos lehet a párom részéről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos lehet a párom részéről ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

4,5 éve vagyunk együtt. Ő már főállásban dolgozik, én részmunkaidőben

Szeretnénk össze költözni, lasakba nem szeretne menni mert drágábban jönnénk ki mintba házat vennénk hitelre. Én szerettem volna lakásba menni, ő nem. Viszont már régóta tervezzük hogy össze költöznenk. Bankrol bankra járt hogy egyáltalán fel tudjuk e venni a házra a hitelt amit ki néztünk. Sajnos kiderult hogy az én jövedelmem nem elég hozzá. Azt mondra hogy ő belefaradt meg tett mindent amit tudott a házzal kaocoslatban

Nekem kéne teljes munka időben dolgozzak. Csak én meg mellette tanulok, bár nem sokat tanultam ebben az évben

Azt mondra akkor miért nem hagyom ott ha nem tanulok normalisan, mondtam hogy azért mert ha rá kapcsolok sikerülni fog. Azt mondta úgy érzi egyedül csak ő akar tenni a közös jövőnket én pedig nem. Egyedül pedig kevés hozzá. Es mar elege van ebből a helyzetből. Eléggé össze is vesztünk majdnem szakítás lett a vége, bár más probléma is volt a dologba ami pluszba hozzá tett. Én elmondtam neki hogy én is szeretnék össze költözni vele csak szeretném ha ő is biztos lenne benne hogy fel akarja venni és hogy bírni fogjuk e

21 évesek vagyunk egyébként és nem sok lehetőségünk van össze költözni. Es neki így kilátástalan mert legalább látná hogy én is akarom. Pedig kb 1 hónap telt el mióta nem sikerült felvenni a hitelt. Mondram neki hogy elkezdtem megirnj az önéletrajzomat,es minél hamarabb szeretném beadni pár helyre. Szerintetek jogos a felháborodása? Valamilyen szinten tartok dolgoktól. Munkahely váltás sem egyszerű, és a hitelt is évekig lehet fizetni.

2021. jún. 29. 16:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

De, hajts az összeköltözésre; keress egy klassz kis albit. Ott össze tud veled költözni, ha annyira szeretne.

Már most problémák vannak, igen. Majd képzeld el, ha lenne ház meg hitel meg majd gyerek és te feladtad a sulit is az ő álma miatt, hogy SOS vegyetek házat.

Ne is hajts szerintem....

2021. jún. 29. 16:56
 12/19 anonim ***** válasza:
91%

Komolyan ti már közös házat meg hitelt terveztek úgy, hogy még 1 napot se laktatok együtt? jesszus... teljesen természetes, hogy lakásban, albérletben kezditek az együttlakást mert hiába vagytok 4 éve együtt, hidd el, lesznek még meglepik amik majd a közös élés során derülnek ki.

Nem a levegőbe beszélek, én a páromat ismertem már 6 éve, és 2 éve együtt voltunk mikor összeköltöztünk és nagyon sok újdonság volt. Volt ami jó volt, volt ami nem, megoldottuk szerencsére. De ilyenkor kiütközhetnek olyan problémák is, amiket nem tudtok megoldani, és ott maradtok összezárva nyakatokon egy közös hitellel...

Nem viccelek, 21 évesen még semmire ne vegyél fel hitelt, értelmetlen. Én 23 éves vagyok, albiban lakunk párommal és még legalább 3-4 évig ez a terv, mellette önerőre spórolunk és majd a 30hoz közeledve ha az élet együtt tart minket addig, akkor TALÁN mehet a közös hitel.. ez baromi sok gondolkodást, tervezést igényel!!!

2021. jún. 29. 16:57
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
21 evesen gyerekfejjel a semmire, az aktuális tinikori fasziddal eladosodni... Hát, kevés ennél rosszabb ötlet van a világon.
2021. jún. 29. 17:32
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
21 évesen nehogy már felvegyetek egy 20 évre szóló hitelt, úgy hogy nem is éltetek együtt még. Tessék szépen pár évre albiba menni, igen valamilyen szinten kidobott pénz, de a saját jövőtök megér 2-3 milliót... A korotok alapján gondolom első érdemi kapcsolat mind a kettőtök számára. Ezek nagyon ritkánt szólnak egy egész életre...
2021. jún. 30. 14:36
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem 20 évre szeretnénk felvenni, és nem a babavárót. Sima lakáshitelt szeretne felvenni párom,es en csak adostarsnak kellenek
2021. júl. 1. 08:56
 16/19 A kérdező kommentje:
Mivel még nem tudná egyedül felvenni
2021. júl. 1. 08:57
 17/19 anonim ***** válasza:
Adóstársként ugyanott leszel a kötelezettség szempontjából és mivel gondolom sok millióról van szó, az min. 15 éves hitel lesz...
2021. júl. 1. 12:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Még nem is laktatok együtt? Legjobb lenne egy lakásbérlet. Tudod, lakva... Még nagyon fiatalok vagytok. Te még tanulni akarsz, és lakásba menni, ő pedig akadályozni akar ebben és óriási adósságba keverni. Csak szép lassan, és nem mindent az ő kedvére!
2021. júl. 2. 14:26
 19/19 anonim ***** válasza:
"úgy érzi egyedül csak ő akar tenni a közös jövőnket" - a közös jövőbe nem kalkulálja bele, hogy te mit szeretnél, hogy elégedettnek és boldognak lásson téged. Felháborodott? Min? "Szerintetek jogos a felháborodása? Valamilyen szinten tartok dolgoktól. Munkahely váltás sem egyszerű, és a hitelt is évekig lehet fizetni." Józanul látod a dolgokat és joggal tartasz attól, hogy neked kéne mindent feladnod - a tanulásodat (a magad és a jövőd építését), a munkahelyedet és az anyagi biztonságodat, különben ő fel lesz háborodva (???)
2021. júl. 2. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!