Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom eldonteni, a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom eldonteni, a barátom csak át akar verni, vagy tényleg ennyire szerencsétlenül alakulnak a dolgai?

Figyelt kérdés
2 hónapja járunk, társkeresőn jöttünk össze. Nekem nagyon tetszik, jól érezzük magunkat egymással, részéről is kölcsönös a dolog (elmondása szerint). De! Vannak egyre furcsább dolgai, és lehet hogy én vagyok már paranoiás, mert legutóbb jól átvertek..Nem egy településen élünk, eddig mindig ő jött hozzám. Aztán felvetettem, hogy én is szeretnék menni. Megbeszéltük, oké. Egy nappal előtte lebetegedett. Ezt még elhittem, van ilyen. Két héttel később megint lebeszéltünk egy hétvégét, azon a héten is történt vele valami, de kicsit hihetetlenebb indokkal. Közben ő jött, jó volt. Harmadik alkalommal ugyanezt eljátszotta, és kezd átverés szaga lenni az egésznek. Ő persze kéri, hogy bízzak benne, nem szándékosan csinálja, de így elég nehéz. Nem jó érzésem van, bizonytalan vagyok, ami miatt meg sértve érzi magát. Lehet, hogy ott is van valakije?
2021. jún. 29. 09:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Ba**ki..ekkora gyökeret..

Velem ugyanez volt..2 hónap után felszívódott. Ennek már 3 éve. És jobb is, hogy egy ilyen alak nem az életed része.

2021. jún. 29. 20:18
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Fogd fel úgy, hogy még mindig jobb, mintha hitegetett volna még hónapokig.
2021. jún. 29. 23:06
 23/27 A kérdező kommentje:
Vegigbogtem az egész éjszakát. Nem tudom mi a baj velem, hogy mindig az ilyen gyökereket fogom ki. A legrosszabb hogy az elején annyira rendesnek tűnt, és olyanokat mondott, hogy a legjobb dolog történt vele amikor talalkozott velem. Aztán vége, ennyi volt. Letiltott és felszívódott.😭😭
2021. jún. 30. 08:13
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Megértem a lelkiállapotodat, mindenki így érezne most a helyedben. Őszintén sajnálom.

Amúgy van benne valami, hogy a társkeresőn elég sok a gázos fazon. Magam is jártam így, 3 hónap után, mikor már találkozott a gyerekemmel, ebédszünetben még szívecskék a viberen, estére letiltott és eltűnt. Ámen.

Ne magadban keresd az okot, a hibát. Ez egy beteg világ, sok beteg emberrel.

Jobbulást neked!!

2021. jún. 30. 08:31
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Erre valok a red flagek. Nem veletlenul irtad ki a kerdest, csak remenykedtel, hatha igazat mond. Pedig tudtad te is, hogy hazudik.
2021. jún. 30. 15:19
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Közöld vele hogy legközelebb nála tali addig semmi. Egyébként otthon vlaszeg feleség + gyerekek vannak, szóval készülj a legroszabbra.
2021. júl. 1. 17:40
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Basszus most olvasom. Tuti családja van, nem véletlenül tiltott. Örülj neki hogy legalább lezárta és nem kamuzott tovább.
2021. júl. 1. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!