Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki hogy tudom mit csinál?

Figyelt kérdés
Hogy szoljak neki anélkül hogy tudná hogy belenéztem a telefonjába? A barátom akivel sok éve együtt élek elkezdte lezárni elölem a telefonját és gyanus volt hogy féltette tölem.ezért hogy beigazolodjon a gyanum feltörtem es egy csomo nönek irogat meg neki is irnak sokan.ezek ilyen olcso nők akik mutogatják magukat. De nem akarom hogy azt higyje hogy belenéztem a telefonjába de szolni akarok neki mert ezt nem tűröm.
2021. jún. 28. 20:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Ahogy akarod. O szereti ezt csinalni, kemkedsz is utana. Szakitas lesz, csak versenyezhettek, ki szakitott kivel.
2021. jún. 28. 20:42
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Próbáld egyszer rajtakapni, amikor írogat.
2021. jún. 28. 20:44
 3/15 anonim ***** válasza:
98%

Nem mindegy, lehet le is varrta a többséget!? Sőt, lehet a kiválasztottat helyetted.

Minek settenkedni, titkolózni? Sokkal egyszerűbb ráborítani az asztalt, ezen nincs mit finomkodni.

2021. jún. 28. 20:54
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Kérd számon hogy miért nem engedi hogy belenézz, aztán ha nem akarja odaadni akkor gyanúsítsd meg azzal hogy mással ismerkedik, ha odaadja akkor meg ott a bizonyíték konkrétan rákérdezhetsz.
2021. jún. 28. 20:57
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Én úgy blöffölnék, hogy megjegyezném a nők nevét( és le is fotóznám a beszélgetéseket magamnak a telefonommal) akik irogatnak, és egyszer megmondanám páromnak, hogy xy és wz rámírt, és elmondták azt, hogy.. ( itt azt fogod mondani, amiket olvastál a csetelésben) ha tagad, mutassa meg a telefonját. Ha nem teszi, akkor megmutatod te a lefotózott beszélgetéseket...
2021. jún. 28. 21:01
 6/15 anonim ***** válasza:
91%

Amikor már arra kell indok, hogy szembesítsd, annak már rég nincs értelme. Csak abban reménykedsz, hátha meg tudja magyarázni, hátha mégsem annyira suttyó, ahogy azt most hiszed. Hátha talál neked indokot, miért maradj vele mégis?

Ezen nem kellene ennyit gondolkodni. Egyedül a kifogást keresné és még a szemedbe is hazudna. Aztán a hátad mögött pedig majd kinevet, hogy milyen szerelmes lehetsz belé, meg ő a császár, ő irányít (a kapcsolatot és téged is), hogy elhitted a meséjét. Majd szépen tovább folytatja, de már okosabban. Te pedig az idődet vesztegeted majd.

A helyedben annyit mondanék, hogy "ez nem működik köztünk, szakítok veled". Majd lelépnék. Ha ezt nem tudod megtenni, akkor saját magadat nem tiszteled eléggé: ez esetben ezen kezdenék el dolgozni.

24/N

2021. jún. 28. 21:02
 7/15 A kérdező kommentje:
Ez az egesz pár honapja tart és amikor észrevettem hogy félti tőlem a telefont akkor rá is fogtam ezt. Csak most vettem eröt magamon hogy belenézzek.amugy akkor mikor csak meggyanusitottam ö volt felháborodva.azután megjobban féltette tölem. De a megérzéseim bejöttek
2021. jún. 28. 21:03
 8/15 anonim ***** válasza:
99%

És ha megmondod mi lesz?

Szakítani most is tudnál. Te tudod, hogy ő ezt csinálja, ő is tudja, hogy ő ezt csinálja (nyilván) tehát új információ sem keletkezne.

Mivel nem lépsz semmi érdemlegeset, legfeljebb abban erősítheted meg, hogy ez neked nem tetszik, de együtt tudsz élni a gondolattal.

2021. jún. 28. 21:05
 9/15 anonim ***** válasza:
82%
Esetleg ráírni kamu profilról?
2021. jún. 28. 21:20
 10/15 anonim ***** válasza:
98%
Ilyen esetben nem trükköznék, megmondanám, hogy tudok a dologról. Ha nem viselkedik furcsán, akkor a telójába sem túrsz bele, tisztán akartál látni, ezért tetted meg. Ne ő legyen felháborodva...
2021. jún. 28. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!