Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Autóban szelfizés miért proli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Autóban szelfizés miért proli dolog?

Figyelt kérdés

Párommal még csak pár hónapja vagyunk együtt, most ismerjük meg egymást.

Egyik dolog amit utál az a szelfi, magáról szinte nem is csinál, a közöset a kedvemért persze elfogadja, de amitől teljesen kiakad, az az ha akkor akarok szelfit amikor autóban ülünk.

Szerinte ennél prolibb, suttyóbb dolog nincs a világon, és hogy ne süllyedjünk már erre a szintre.

Egyébként nem öreg, 31 éves, de amolyan social médiát kerülő ember, nem használja, igazából fotót is csak arról tesz fel ha valami szép helyen járunk, de azokra a fotókra sem teszi fel magát. Mert szerinte nem ő a lényeg, hanem hogy a táj milyen szép.

A furcsa hogy az ő külsejével nyugodtan büszkén "mutogathatná" magát instán, mert nagyon jól néz ki.

De ilyen személyiség. :-)

Csak ez az autós szelfi utálat fura.

2021. jún. 28. 09:26
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
Én max akkor lövök magamról rengeteg jól beállított szelfit, ha csajozni akarok a neten. Egyébként semmi értelme. De már annak se látom sok értelmét.
2021. jún. 28. 11:48
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy lemaradtam, de mi az, hogy "autóban szelfizés"? Ültök a kocsiban, és bá Józsi gyere, gyorsba csináljunk egy képet magunkról? Miért?
2021. jún. 28. 12:41
 23/44 anonim ***** válasza:
86%

Te is boomer vagy, most nem az autóban szelfizés a menő, hanem amikor mind a ketten ráteszitek a váltóra a kezeteket és úgy lőttök egy képet.

Szánalom 😅

2021. jún. 28. 12:55
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Úristen.
2021. jún. 28. 12:57
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
Az emberiség 80%-a azért él, hogy e megtermelt vackokat megvegyék, kövessék azokat a trendeket amiket maguk a gyártók hoznak létre a profit miatt. Majd ezektől többnek érzik magukat. Kb. ennyi a konzumidiotizmus lényege. Az okos ember az alkotásban teljesedik ki, nem pedig a semmitmondó magamutogatásba és rongyrázásba.
2021. jún. 28. 13:13
 26/44 anonim ***** válasza:
80%

Hol alkotunk mi annyi művet, mint amennyit ők, na de kérem szépen.

2021. jún. 28. 13:33
 27/44 anonim ***** válasza:
6%

Mondhatjátok azt is hogy csúnyák vagytok nem kell szépíteni, hogy jajj mennyire proli dolog fényképet csinálni magadrol bruhuhuh.

Egyébként ha egy szelfi unintelligens akkor nem tudom a válaszadók többsége vajon mennyire lehet intelligens ez alapján, szerintem annyira amennyire látszik 😃

Régen is készítettek képet magukról az emberek, most is, nagyon retardáltnak kell lenni ahhoz, hogy ilyenen fenn akadjon valaki

2021. jún. 28. 13:55
 28/44 anonim ***** válasza:
85%

27.

Igen régen is készítettek képeket, otthonra a családi albumba, hogy évek múlva jó legyen visszanézni.

Nem úgy mint most, hogy kipakolom az életem 600-1000 ember elé. Étterembe vagyunk, sütizünk, kocsikázunk huu, ez ám a minőségi tartalom.

2021. jún. 28. 14:25
 29/44 anonim ***** válasza:
74%
Én egyébként nem értem miért akarod nekünk megmagyarázni. Te is tudod, mi is tudjuk, hogy kb. a világ 80% ugyanilyen agymosott üres kirakat ember. Sokkal nagyobb a társaságod akivel jól megbeszélheted milyen szánalmasak vagyunk, hogy nem azzal töltjük az életünk egy részét, hogy készítjük a képeket az internet digitális emésztőjébe vakon világtalan. Ebben élünk, tudjuk jól mindannyian.
2021. jún. 28. 14:30
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok ennyire durván szelfiellenes, de én speciel ezt az autószelfizetést nem értem. Abban mi a pláne, hogy ülünk a kocsiban? Ha vki ilyen fotót tesz fel, az az első gondolatom, hogy a verdájával akar flexelni, az meg baromi taszító. Ha nemcsak kocsikáztok, hanem mondjuk kirándulni mentek el kocsival, vagy koncertre, akkor sokkal többet mond rólatok és számomra "értelmesebb" az, ha a helyszínen fotózkodtok.
2021. jún. 28. 15:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!