Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Autóban szelfizés miért proli dolog?
Párommal még csak pár hónapja vagyunk együtt, most ismerjük meg egymást.
Egyik dolog amit utál az a szelfi, magáról szinte nem is csinál, a közöset a kedvemért persze elfogadja, de amitől teljesen kiakad, az az ha akkor akarok szelfit amikor autóban ülünk.
Szerinte ennél prolibb, suttyóbb dolog nincs a világon, és hogy ne süllyedjünk már erre a szintre.
Egyébként nem öreg, 31 éves, de amolyan social médiát kerülő ember, nem használja, igazából fotót is csak arról tesz fel ha valami szép helyen járunk, de azokra a fotókra sem teszi fel magát. Mert szerinte nem ő a lényeg, hanem hogy a táj milyen szép.
A furcsa hogy az ő külsejével nyugodtan büszkén "mutogathatná" magát instán, mert nagyon jól néz ki.
De ilyen személyiség. :-)
Csak ez az autós szelfi utálat fura.
Te is boomer vagy, most nem az autóban szelfizés a menő, hanem amikor mind a ketten ráteszitek a váltóra a kezeteket és úgy lőttök egy képet.
Szánalom 😅
Hol alkotunk mi annyi művet, mint amennyit ők, na de kérem szépen.
Mondhatjátok azt is hogy csúnyák vagytok nem kell szépíteni, hogy jajj mennyire proli dolog fényképet csinálni magadrol bruhuhuh.
Egyébként ha egy szelfi unintelligens akkor nem tudom a válaszadók többsége vajon mennyire lehet intelligens ez alapján, szerintem annyira amennyire látszik 😃
Régen is készítettek képet magukról az emberek, most is, nagyon retardáltnak kell lenni ahhoz, hogy ilyenen fenn akadjon valaki
27.
Igen régen is készítettek képeket, otthonra a családi albumba, hogy évek múlva jó legyen visszanézni.
Nem úgy mint most, hogy kipakolom az életem 600-1000 ember elé. Étterembe vagyunk, sütizünk, kocsikázunk huu, ez ám a minőségi tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!