Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez sértő volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez sértő volt vagy csak én túlzom el?

Figyelt kérdés
Tegnap mondott nekem valami olyan a párom, ami kicsit rosszul esett. A horoszkópokról beszéltünk, ugyanis én hiszek bennük, ő viszont nem, és elmondta miért tartja butaságnak, aztán úgy fejezte be, hogy “nem bántani akarlak, csak szeretném hogy egy kicsit többet gondolkodj”. Ez eléggé lenézően hangzott és rosszul esett, mintha hülye lennék. Szerintetek nem volt durva? Vagy nem kell ennyire komolyan venni?
2021. jún. 28. 06:01
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Túltolod.
2021. jún. 28. 08:46
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy ha téged elkezdene mindenféle v8as auto tulajdonságaival traktálni akkor te azt mondanád hogy ez milyen érdekes.

Ez egy viszonylag finom lekoptatás volt.

Vagy nem beszélsz neki erről a hobbidról vagy minden alkalommal falba fogsz ütközni.

A döntés a tied.

Mondjuk azt vedd figyelembe hogy a pasik nagy része ezt hülyeségnek tartja és menekül az ilyen nők elől.

2021. jún. 28. 09:49
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
5os vagyok, latom nagyon lehuztatok, de akkor is megalazo. Mintha azt mondta volna, h nincs esze es nem tud gondolkodni szegeny no.
2021. jún. 28. 10:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Túl komolyan veszed.

Itt meg mindenki elméleteket gyárt, és a saját véleményét mondja. Én is, az előző is meg az előtte levő is stb stb...

Ha neked rosszul esett akkor ezt szépen mond el a párodnak....ha valaki ilyen apróságokat nem mer megbeszélni a párjával , mi lesz később??

Néha olyan kérdéseket nem mernek feltenni a párjuknak az emberek amivel attól tartanak, hogy Úúúúristeen el fog hagyni, meg fog verni...

2021. jún. 28. 10:29
 15/16 anonim ***** válasza:
30%

Lenezett. Meg is erdemled.

Azok akik abban hisznek hogy a szuletesuk pillanatában a csillagok allasa barmilyen befolyassal van a szemelyisegukre azok komplett idiotak.

Mi van akkor ha valaki pont ket csillagjegy datumbeli hatarvonalan szuletik. Pl 2perccel kesobb jon be az orvos, ezert mondjuk egy perccel atcsuszik a szuletes a kovetkezo napra igy az ujszulott nem merleg lesz hanem az utana kovetkező.. Hirtelen akkor az ujszulott mas ember lesz mert masik csillagjegyben szuletett? Rohej.. 23.59ig ugy volt hogy makacs lesz a gyerek mert ez jellemzo a jegyre, de 0.00kor mar jambor es szelid..

Nevetsegesen szanok mindenkit aki bedol az ilyen szemfenyvesztesnek, es ez alapjan eli az eletet.. 😂 😂

2021. jún. 28. 18:37
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"...egy kicsit többet gondolkodj":

Vissza kellett volna kérdezni, hogy: "Miért, szerinted, ha nem gondolkodnék, akkor itt tartanánk? Egy csomó dolgot összehoztunk már".

"Miért gond neked az, hogy én így gondolkodok pl.: a horoszkópról? A te nézetedet én elfogadtam, akkor hagyd meg az enyémet is".

2021. jún. 28. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!