Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez sértő volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez sértő volt vagy csak én túlzom el?

Figyelt kérdés
Tegnap mondott nekem valami olyan a párom, ami kicsit rosszul esett. A horoszkópokról beszéltünk, ugyanis én hiszek bennük, ő viszont nem, és elmondta miért tartja butaságnak, aztán úgy fejezte be, hogy “nem bántani akarlak, csak szeretném hogy egy kicsit többet gondolkodj”. Ez eléggé lenézően hangzott és rosszul esett, mintha hülye lennék. Szerintetek nem volt durva? Vagy nem kell ennyire komolyan venni?
2021. jún. 28. 06:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem akart megsérteni, de ezt el is mondta.

Egyébként ennyi infó alapján akár igaza is lehet és lehet hogy butaságot mondtál. Én sokat olvastam a horoszkópról és amikor valaki olyat mond hogy pl. A nyilas jegyű ilyen meg olyan én is csak a fejemet fogom, mert a horoszkóp olvasása kicsit komplexebb minthogy valakinek mi a napjegye.

Plusz ha a párod egyáltalán nem spirituális (ami lerí) nem kell ilyenekkel traktálni. Az enyém se az, nem is vele tárgyalom meg az ilyen dolgokat.

2021. jún. 28. 06:08
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk is én vagyok a horoszkópos, a párom abban hisz amit lát, és ami megfogható. Mégis elfogadja, és ha beszélek róla, meghallgat. Elmondta anno, hogy neki ez nem mérvadó, és szerinte humbug, de sose szolt le érte. Elég elfogadó típus.
2021. jún. 28. 06:50
 3/16 anonim ***** válasza:
29%

Én a pozitiv gondolkodassal vonzas tv e jartam igy. Allandoan hulyenek nezett meg leugatott.

Csak epp szakitas utan a kovi párja is hitt benne ő megmutatta neki a filmet is, es akkor mondta nekem az akkor már exem, hogy végig igazam volt es kerdezte is miert nem mutattam meg neki a filmet. (Nem mondtam neki, de azert nem mutattam meg, mert ha nekem nem hisz, hogy ilyen a kapcsolatunk hogy akármiben is, de amirol nem tud/nem ismeri/ujat mondok neki legyen az bármi, de tolem/a társátol/parjátol nem fogadja el az en szavam a kapcsolatban egy SEMMI, akkor vessen magára. Ha nem él az informáciokkal, akkor nem él vele. Pont. Nekem nem életfeladatom masokat fejleszteni vagy csak elgondolodtatni az mellett hogy engem sz.rba se neznek.)

2021. jún. 28. 06:52
 4/16 anonim ***** válasza:
44%
*a mostani párom meg hisz benne alapbol, sőt mindenfele gondolatmenetem masrol is ÉRDEKLI, nem hurrog le ha ismeretlen dolgokat mondok, meghallgat és elgondolkodik.
2021. jún. 28. 06:53
 5/16 anonim ***** válasza:
22%
Ez megalázó
2021. jún. 28. 06:59
 6/16 anonim ***** válasza:
31%

Privre igen, Rhonda Byrne a titok

(De amugy a srac gondolkodasa alapbol is pozitiv es sikeres tipus, a vonzas tv e csak dobott volna rajta. Nekem nem hitt.a mostani csaja meg olyan sötét, hogy azt se latja, hogy le van nézve. A sracnak van egyfajta olyan komplexusa hogy csak neki lehet igaza meg hasonlok, a nő meg a hulye es csak fecseg. Ez engem sértett nagyon. Meg a hasonlo dolgai. De megtalalta zsák a foltját. En meg megertettem miert boldogabbak a lelki szegenyek meg a butabb sötetebb emberek..)

3-4.voltam

2021. jún. 28. 07:04
 7/16 anonim ***** válasza:
52%
Mármintva csajanak sztem mai napig nem esik le hogy őcsak az "üresfejű",mert nő(plane hogy vegzettsege karrierje sincs meg semmi. Az ex meg nagyon a toppon van. Pont passzolnak. Van aki főnöknek hiszi magát a kaocsolatban es van az akinek fel se tűnik hogy csak egy csicska.pont igy jo a kaocsolatuk. En meg ugye nem ez voltam..)
2021. jún. 28. 07:13
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem akart megsérteni, egyszerűen azt akarta kifejezni hogy gondolkodj tovább, ne ragadj le a horoszkópoknál, nem azoktól függnek a történések.
2021. jún. 28. 07:43
 9/16 Ruby04 ***** válasza:
92%

Nem megalázó. A kritikus gondolkodásra akart rávenni, mert szeret.

Nem hisz abban, h jó vagy rossz a kapcsolatotok pusztán azért, mert ő mittomén ápr. 23-án, te pedig október 8-án születtél.

2021. jún. 28. 08:13
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért baromság mert ha már beleolvasol egy ilyen mesébe akkor az kihat akaratlanul is az életedre és hogy hogyne ugyanazt megéled milyen érdekes... Ja nem
2021. jún. 28. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!