Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tovább? Mit tanácsoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
A párom mostanában többször is mondta, hogy maaajd 10en X-év múlva vagy ha megöregszem keresünk egy fiatal lányt neki. Azt is mondta, hogy majd ha a lányunk felnő reméli cinkos társa lesz és egy-két szép barátnőt hoz neki. Mikor megsértődtem mondta, hogy ne vegyem komolyan, nem gondolta ő sem komolyan, csak poén.
2021. jún. 26. 08:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2021. jún. 26. 08:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Én hosszútávra tervezek vele, és akár 40-50 évesen se fér bele az nekem, hogy mással legyen. Ha ilyen hozzáállása van már most, mi lehet később.. Szerintetek komolyan gondolja ezeket?
2021. jún. 26. 08:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt te tudod hogy mennyire gondolja komolyan. Én pl olyan vagyok hogy simán poénkodok ilyenekkel, de lehet hogy valaki poénnak álcázza de komolyan gondolja. Te ismered annyira hogy meg tudd állapítani mennyire komoly ez a dolog.
2021. jún. 26. 09:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Hány eves vagy? 3? Ilyenen besértődni... egy normális pasi elgondolkodna hogy keres egy nőt, nem áll le egy hisztis kislánnyal
2021. jún. 28. 03:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!