Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak, hogy elerhessem, hogy ne feljen tolem, es bizzon benne hogy csak jot akarok, nem megbantani? Meg en sem tudom elfelejteni.
Egy ferfit mar 2 eve ismerek, viszont eloben 1szer talalkoztunk csak, 90 km van koztunk.En 21 vagyok , o 28.A talalka ota eltunt, msnen is ritkan latom.Tudom h nagyon tetszem neki, csak fel h tul fiatal vagyok. egyszer nagyot csalodott, 12 ev kapcsolat utan a volt baratnoje megcsalta es lelepett.Ezert fel ujra kapcsolatba kerulni.1 ev mulva elvegzem az egyetemem es kikoltozom abba a varosba ahol o van. De semmirol nem tud, mert egyszeruen nincs fent h elmeselhessem neki.
Mar probaltam elfelejteni, de nem megy...s o csak azt hiszi baratnak tekintem.Irjak telefonra? v mit tegyek, h higyje el h nem akarom atverni, s szeretnek vmi komolyat.Folyton azt mondja h tul szep es tul fiatal vagyok,s szebb ferfit erdemlek, de h megis nagyon erett gondolkodasom. Mit tehetek, h fogja fel h nekem o kell???
De hogyan? Hogyan ;ehet bebizonyitani h en nem azt akarom??
H bizzon bennem, s ha szamitok neki, ne fusson az erzelmeitol csak azert mert fel???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!