Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megbántottam a páromat, hogy tudom kiengesztelni? Bűntudatom van
A gond az volt hogy részegen jött haza a munkából délután 5kor. Építészetben dolgozik, a főnöke hossza és viszi is munkába. Utána otthagyja őket a területen és dolgoznak 8 vagy 10 órát is. Tegnap megivott 4 doboz sört és a tűző napon volt kint persze hogy lerészegedik. Félrebeszélt és szószerint üvöltött, próbáltam csítitani de mindhiába.
Tegnaptól szabadságon vagyok, gondoltam meglepem valami vacsival , el is ment a kedvem a vacsorától, mondtam neki menjen és jól zuhanyozzon le mert olyan büdös alkoholszaga volt és nagyon nem bírom az alkoholnak az émelyítő büzét.
Szóval a gondom az hogy van hogy hetente úgy jön haza hogy van benne töltett. Van mikor be van csicsentve van mikor félrebeszél és támojog. Nagyon féltem mégcsak 28 éves, mi lesz később vele? És ha gyermekünk lesz akkor is részegen állít haza?
Megértem hogy isznak a kollegák, ő is iszik de mértékkel. És ha egyszer leesik az állványról, létráról? Mindig azt mondja hogy munka után isznak de nem vagyok ott vele hogy felügyeljem. Nem is akarok anyáskodni felette. Nem is akarom elveszteni.
Annyi mindent közösen felépítettünk és úgy érzem minden nagyon rossz irányba tart.
Apukám folyton részeg volt, mindennap , verte is anyumat. Ettől félek hogy olyan lesz mint apum volt. Vagy az ő anyukája is folyton ivott még akkoris mikor terhes volt a párommal. Sajnos 10 éves korában a párom anyukája elhunyt csak 39 éves volt.
Tegnap ezt vágtam a fejéhez hogy ha minden héten iszol olyan leszel mint az anyud volt. Azóta hozzám se szól, bűntudatom van hogy mondhattam volna mást is. Nagyon ragaszkodott és szerette az anyukáját és utál kimenni a temetőbe is én meg pont ezzel bántottam meg.
Hogy tehetném jóvá? Bármilyen fejmosást elviselek
Nos, a srác alkoholista, ugyanis rendszeresen iszik, nem két kortyot.
Te pedig az áldozat-típus vagy, aki egy alkoholista családjából jött, és most besétálsz ugyanoda, ahonnan a legrosszabb élményeidet szerezted.
Nem csak a te hibád ez, de ha felismered, h baj van, akkor esetleg tenni is kellene valamit. Ez a kapcsolat így érdekes lesz. Igen, vannak olyanok, akik aztán leszoknak, de nem egy ilyen gyenge ember mellett és miatt, mint te. Ezért írom, h itt te leszel az áldozat a jövőben, sőt, már most is.
Ha ez neked tetszik és jó, akkor hajrá.
Ha nem, akkor meg tegyél valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!