Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanács arra ha negyedik napja nem tudok kakilni a pasim társaságában?
Először nyaralunk együtt, illetve vagyunk együtt huzamosabb ideig. Nem tudok feloldódni, szorulásom van, érzem hogy kéne kakilnom de nem tudok. Puffadok, fújódok, görcsölök, fáj a pocim minden bajom van. Járt már valaki csajok hasonló cipőben?
Ha meg nem vagyunk egy légtérben, pl. strandon ott pedig más ok miatt nem tudok, idegen helyen sem megy, pláne nem a retkes nyilvános mosdóban. Zavar hogy alul felül nyitott és minden kihallatszik, érződik meg áll a sor és siettetnek.
Voltam én is hasonlóan, 2 napig voltam egy pasi lakásán. Kis lakás volt. Nem mertem wc-zni de aztán már minden bajom volt. Ekkor rá kellett szánnom magam. Elindítottunk egy filmet, jó hangosan ment. A nappali ajtaját pedig bezártam, mondtam neki hogy most elmegyek wc-re.
Ennyi :)
Ha nem vagyok mindig együtt a szálláson, akkor várj ki egy olyan pillanatot, amikor éppen nincsen ott vagy küldd el valahová (pl. boltba). Vagy pedig te ugorj le valahová, étteremben, kávézóban, plázában stb., ami éppen van, csak találsz valahol egy normálisabb wc-t. Nem tudom mióta vagytok együtt vagy már mennyire bensőséges a kapcsolatotok, de akár meg is mondhatod neki őszintén, hogy ez a probléma és legyen szíves magadra hagyni.
Én amúgy a kollégiumban voltam így. Amíg olyan szobában laktunk, ahol nem volt saját fürdőnk és a folyosón lévő közösbe kellett járni addig tök jól ment, mert általában üres volt az egész, nem volt bent senki, egyedül voltam. Aztán átköltöztettek minket egy másik szobába, ahol már volt saját fürdőnk és onnan minden kihallatszott és nyilván tök egyértelmű volt, hogy most elmentél wc-re, az te vagy, tőled származik a hang, a szag. Bocs. Engem pedig ezek a dolgok nagyon zavarnak, hónapokig nem tudtam a koliban wc-re járni, csak ha éppen nem volt ott a szobatársam (ráadásul őt nem is ismertem korábbról, tehát így egy idegen előtt külön gáz volt). Inkább az egyetemen intéztem el, ha tudtam. Nagyon nehéz volt megszokni.
Köszi az eddigi válaszokat, szuperek vagytok! :-)
Holnap elvileg ebben a 40 fokban nem strandolni megyünk hanem át egy wellnessbe két napra, azt találtam ki hogy mikor lemegyünk együtt a medencékhez, akkor mikor elmegyek átöltözni egyben elmegyek kakilni is, gondolom egy wellnessben tiszta a wc. Utána pedig bemegyek a vízbe kintha mi sem törte ént volna.
Szerintem a pasik ettől nem lesznek rosszul, ha a csajuk hangosan, szagosan szarik egyet. Legalábbis engem aztán abszolút nem érdekel, ő is emberből van. Egyáltalán nem kiábrándító.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!