Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiszerettetek a párotokból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszerettetek a párotokból amikor kopaszodni kezdett?

Figyelt kérdés
2021. jún. 22. 15:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Neked is előbb-utóbb lógni fog a csöcsöd, akkor majd szeressen ki belőled a párod? Marha nagy lehet akkor a szerelem, mint egy száraz kutyaszar.
2021. jún. 24. 08:03
 12/16 anonim ***** válasza:

Honnan tudjátok, hogy a kérdező a nő vagy a férfi? (illetve most női vagy férfi kopaszodásról van szó?)

Mi 50 évesek vagyunk. Már közel sem úgy nézünk ki, mint fiatalon, de el sem tudnánk képzelni mással az életet. Fél szavakból is megértjük egymást, a poénokat, sztorika, idézeteket lassan el sem kell mondanunk csak a sorszámát kell benyögni. :-)

Fiatalom volt pár évig hosszú hajam is, mondogatták, olyan akár II. Rákóczi Ferencé. :-) Pár éve kopaszodok, ha belenézek a tükörbe majdnem Levente Péter néz vissza. :-)

Nejem haja dús volt, göndör, úgy nézett ki, mint Salma Hayek a Desperado c. filmben. Még mindig vonzó, de a haja neki is ritkaszép lett sajnos. :-(

(hozzátenném még halkan: Amennyivel kevesebb lett a hajam, annyival több lett rajtam a szőr. Jó ideje kerülöm az állatkertben a majomházat, mert a végén ott tartanak. ;-) )

2021. jún. 24. 11:49
 13/16 A kérdező kommentje:

Férfi vagyok és szerencsére még nem kopasz, de a fejem tetején elkezdett hullani a hajam.

Elkezdtem rá megoldásokat keresni hátha csak vitamin hiány vagy valami más (családban nem sok kopaszodó férfi van) de azért lelkiekben felkészítem magam a nullás gépre. :D

2021. jún. 24. 12:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Amúgy, a Tricovel egy egész jó hajvitamin, 2 doboz egy kúra, nekem sokat segített.

Én is kűzdöttem hajhullassal fiatal korom ellenére, de nálam szervi oka volt, és elmúlt ahogy megtalaltam a baj forrását és elkezdtem tenni ellene.

2021. jún. 24. 12:30
 15/16 anonim ***** válasza:
En nem is szeretném ha páromnak lenne haja, igy jó ahogy van :-)
2021. jún. 24. 13:06
 16/16 anonim ***** válasza:
A férjem észrevehetően elkezdett kopaszodni, de mivel nagyon szeretem semennyire nem érdekelt a dolog. Az sem lenne baj, ha egy keze vagy egy lába lenne, mert szeretem. De ebben az időszakban találkoztunk egy régen látott vidéki börgyógyász barátunkkal, aki ránézett a férjemre és azt mondta neki, hogy szaboreás hajhullása van, vigyázzon, mert pár hónap múlva már semmi haja nem lesz. Felírt neki egy filléres folyadékot, és azóta, 15 év óta is dús a haja, nyoma sincs a kopaszodásnak. Nagyon hálás vagyok neki ezért, de kopaszon is ugyanúgy szeretném a férjemet!
2021. jún. 24. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!