Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a férjem egy drága, váratla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjem egy drága, váratlan, de főleg hihetetlen, nem a mi pénztárcánknak való ajándekkal lep meg, az mekkora eséllyel a megcsalás jele? Részletek lenn.

Figyelt kérdés

A férjem egy nagyon, de nagyon sok pénzbe kerülő meglepetést jelentett be. Amikor elmondta, fel se tudtam fogni, hogy ez nem vicc, hanem igazából megtörténik. Ugyanis nem vet fel minket annyira a pénz, hogy ilyesmit megengedhessünk magunknak. Ez ugyanis inkább a tehetős, sőt, kifejezetten gazdag emberek területe, és nem a miénk. Persze örültem, mint majom a farkának, de közben meg azóta sem tudom felfogni, hogy ez lehetséges, és igaz.

Valaki szerint ez jelentheti azt, hogy megcsal, és így enyhíti a lelkiismeretfurdalását. Szerintetek lehetséges? Nem tudok hűtlenségről, és nem látok gyanús jeleket sem, legalábbis ezen a meglepetésen kívül. Meg honnan volt rá pénz?! Mint mondtam, nincs olyan fényes anyagi helyzetünk, mint azoknak, akik ilyesmit szoktak. Bár ez a pénzügyi kérdés már kevésbé a párkapcsolatok kategória, tehát elsősorban az a kérdésem, hogy mennyire valószínű, hogy megcsalást próbál kompenzálni ezzel a megfizethetetlen költségű ajándékkal?

2021. jún. 22. 00:41
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
De ez nem is olyan ajándék, hogy csak a feleség kapja. Ezt ő is ugyanúgy kapja sajátmagától. Vagy netán adott két jegyet, hogy menj, akivel akarsz, ő meg közben hempereg a szertővel?
2021. jún. 22. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!