Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem egy drága, váratlan, de főleg hihetetlen, nem a mi pénztárcánknak való ajándekkal lep meg, az mekkora eséllyel a megcsalás jele? Részletek lenn.
A férjem egy nagyon, de nagyon sok pénzbe kerülő meglepetést jelentett be. Amikor elmondta, fel se tudtam fogni, hogy ez nem vicc, hanem igazából megtörténik. Ugyanis nem vet fel minket annyira a pénz, hogy ilyesmit megengedhessünk magunknak. Ez ugyanis inkább a tehetős, sőt, kifejezetten gazdag emberek területe, és nem a miénk. Persze örültem, mint majom a farkának, de közben meg azóta sem tudom felfogni, hogy ez lehetséges, és igaz.
Valaki szerint ez jelentheti azt, hogy megcsal, és így enyhíti a lelkiismeretfurdalását. Szerintetek lehetséges? Nem tudok hűtlenségről, és nem látok gyanús jeleket sem, legalábbis ezen a meglepetésen kívül. Meg honnan volt rá pénz?! Mint mondtam, nincs olyan fényes anyagi helyzetünk, mint azoknak, akik ilyesmit szoktak. Bár ez a pénzügyi kérdés már kevésbé a párkapcsolatok kategória, tehát elsősorban az a kérdésem, hogy mennyire valószínű, hogy megcsalást próbál kompenzálni ezzel a megfizethetetlen költségű ajándékkal?
Nekem ez inkább ilyen nagyzolásnak/menőzésnek tűnik.
Így próbálja bizonyítani hogy ö is ér valamit.
Nem megcsalás mert akkor nem veled menne.
Én leülnek vele BESZÉLGETNI arról hogy mitől van kisebbségi komleszusa.
Szerintem nyert a lottón, örökölt vagy valami drogügybe keveredett, esetleg fizették a jegyét, hogy átcsempésszen valamit a határon, vagy valami törvénytelen dolgot csinált.. ?
Vagy feléli a megtakarításotokat, mert rákos?
Kérdező, menj fel a [link] oldalra, rengeteg olcsó út van.
És nem csak last minute van, több helyen láttam early birds jegyeket is.
Nálunk közös kassza van. Ha egy ilyen volumenű dolgot venne a férjem, az lenne a minimum, hogy tudjam miből. Minden nagyobb kiadásáról közösen döntünk.
1.Ha hitelből, kinyírnám.
2.Ha örökölt vagy nyert volna, csak elmondja, ha nem, akkor nem bízik bennem, valami nem kerek.
3.Ha valami törvénytelen, illegális dolog, akkor azonnal szakítok.
Szerintem nem csal meg, inkább az érdekeljen honnan van a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!