Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha betiltanák a kotont?
Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 08:45
11/29 anonim 

válasza:

Ciklusfigyeléssel és megszakítással védekeznénk. Amíg még nagyon nem akarunk gyereket, addig valószínűleg önmegtartóztatnánk azalatt a pár nagy termékenységű nap alatt.
12/29 anonim 

válasza:

Megszakítás, ciklusfigyelés,...miért nem jósoltok kávézaccból?
13/29 anonim 

válasza:

Jelenleg is fogamzásgátló tablettát szedek, szóval nem történne semmi. Mivel monogám kapcsolatban élek, a fertőzésveszély elenyésző. Nyilván, aki alkalmi kapcsolatokba megy bele, annak szívás lenne.
14/29 anonim 

válasza:

Azok a komoly nők akik itt összegyűltek! :D Csupa csupa százalék királynők...gyk...gyk... hozod a szintet!
Várom azt a 90%-ost is, aki előtte elmegy a sámánhoz, és a szellemek segítségét kéri... :D
15/29 anonim 

válasza:

Ha kapcsolatban lennék, nem örülnék neki, mert trombózishajlam miatt nekem kiesik az összes hormonális opció, és ezzel még jobban lecsökkennének a védekezési lehetőségeim.
16/29 anonim 

válasza:

Fekete kereskedelmet folytatnék. Ami Al Caponénak az alkohol, az nekem a koton.
17/29 anonim 

válasza:

18/29 anonim 

válasza:

12. Szerintem 2021-ben nem az a ciki, ha egy nő ismeri a saját testét, épp ellenkezőleg.
19/29 anonim 

válasza:

18.-ra.
Ismerheti, de a ciklus nem olyan, hogy minden hónap 2. keddjén, hajnali 02:25:33-kor megjön. Ez nem a Japán vasúttársaság.
20/29 anonim 

válasza:

18. Jó sokan mondták már ezt! :D Ma tutira mehet, ismerem a testem... :D Vagy, nyugi, a végén tutira kirántom... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!