Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha meglátom az exemet fél év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha meglátom az exemet fél év mulva, és felillad valami szikra az mit jelent?

Figyelt kérdés
Sziasztok talalkoztam az exemmel,fél éve láttam,..de valamilyen szikra fellobbant bennem.. ez mit jelent??? Valaki már volt igy ilyen helyzetben???
2010. aug. 25. 23:32
 1/7 anonim ***** válasza:
igen...aztán eszembe jutott,hogy milyen szépen elbánt velem.Nagy sóhajt vettem és tovább léptem:)
2010. aug. 25. 23:41
 2/7 A kérdező kommentje:
vagy ugy.... de ugy érzem hogy szeretem őt.. mit tegyek ??
2010. aug. 25. 23:42
 3/7 anonim ***** válasza:
gondold végig ha nem ment a dolog valszeg. most se fog.
2010. aug. 26. 00:12
 4/7 anonim ***** válasza:
egyált. miért szakítottatok? mi volt a gond? lehet h még helyre lehet hozni. amúgy igen, voltam már én is így, de én ellen álltam a kísértésnek..
2010. aug. 26. 01:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Itt velem volt a gond,nem pedig másokkal.. Velem volt a gond,én rontottam el mindent... Saját magamot kell helyre hozni... Nem pedig mást,,saját magamat...Meg tudtam mi volt az összes hibám..
2010. aug. 26. 07:13
 6/7 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. sztem próbálj meg beszélgetést kezdeményezni vele, puhatolózd ki, hogy ő szeret-e még téged, érez-e még valamit. ha benned fellobbant vmi, lehet hogy benne is. az hogy magadat kell rendbe hozni.. ezt nem igazán értem, kifejtenéd kicsit bővebben?
2010. aug. 27. 00:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Arrol van a szo hogy saját magamat kell helyre hozni...hazudtam neki bizonyos dolgokban,pedig nem akartam ... és ez történt hogy inkáb szakitott... de megbantam es belatom a sajat hibaimat..
2010. aug. 27. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!