Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyák és feleségek, ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyák és feleségek, ezt miként kezelitek?

Figyelt kérdés
Itt a nyár. Közösen mentek a pároddal és a kamasz fiatokkal. És ők összenéznek, a képükön azzal a kaján vigyorral, amikor meglátnak egy csinos, lengébb öltözetű nőt.
2021. jún. 20. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Annyira les2arom....
2021. jún. 20. 14:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én jót mosolygok rajtuk, 😅

Én is megnézem a helyes pasikat

Csak nekem nincs kivel össze néznem 😂

2021. jún. 20. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy ahogy a férjek és apák ha mi, csajok meg vihorászunk és sutyorgunk a vízimentő fiúkákat nézegetve, vagy a strandröpis fiúkat. (Mondjuk nekem nincs lányom, így helyettesítsük be a hugaimmal vagy barátnőimmel). Ilyenkor a pasik viccesen szemet forgatnak vagy röhögnek.

Na mi is kb ugyanez.

Egyszer, olyan 1 múlt a fiam, elkezdte tanulmányozni a kisfiam a Cosmomat aminek a címlapján Kate Upton volt bikiniben (nem plus size, de a modellek között ő dundikának számít a 36-38 méretével és nagy melleivel), az apja meg mondta neki hogy ez az fiam, majd 16 év múlva hozz haza egy ilyet, az öreg apád meg majd nyammoghat fogatlanul. Na most erre földhöz kéne vágnom magam? Olyan debil elképzeléseitek vannak nektek az emberekről és a kapcsolatokról. Állandóan ez a (hervadt) nők, anyák, nem érzitek szarul magatokat mert a pasijaitok másokat néznek? Unalmas már.

2021. jún. 20. 14:23
 4/7 anonim ***** válasza:
24%
Még én szoktam szólni, hogy odasüss, mi jön szembe. ;)
2021. jún. 20. 14:40
 5/7 anonim ***** válasza:
20%

Nem mindegy, hogyan csinaljak. Poenosan lehet nezelodni, en is vicceltem a parommal multkor, hogy itt lent par hazzal arrebb epitkezes van, es a buszbol pont lattam egy tipikus kockahasu latin lover kinezeto sracot pakolni a teglat. Amugy nem szoktam ezeket bamulni, plane nem csorgatni rajuk a nyalamat, annyira nem mozgatnak meg, de esszel tudom, hogy ez az ideal :D

Ami viszont gaz volt, multkori nyaralasnal egy idosebb nemet hazaspar, anyuka a gyerekkel foglalkozott, apuka pedig szabalyosan nyaladzott ket tinilanyra, akik epp bikiniben fotozkodtak, de a lanyok szerintem maximum 15 evesek lehettek.

Van kulonbseg a megnezem, meg a kb szemmel megdugom kozott.

2021. jún. 20. 16:07
 6/7 anonim ***** válasza:
6%
Röhögve oda szólok a páromnak, hogy ne rémítse meg a fiatal lányokat.
2021. jún. 20. 22:16
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Ciki, hogy apjok másra vágyik.

A fiad viszont nyilván nem rád fog izgulni.

2021. jún. 22. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!