Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első barátnőhöz sosem lehet felérni? Mindig kísérteni fogja a férfiakat?
Figyelt kérdés
2021. jún. 20. 11:03
1/7 anonim válasza:
Első bnőm életem legrosszabb kapcsolata volt. el is vette a kedvemet az ismerkedéstől vagy 6 évre. Igen, sokáig kísértett.
2/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez törvényszerű. Az exemnek 2.komoly kapcsolata voltam, ha a tini kavargatásokat nem vesszük. Én nem éreztem azt 1x sem, hogy az ex árnyékában élnék. Na meg nem véletlenül ért véget a kapcsolatuk. 3 évig voltak együtt. Én kicsit féltem az elején , mivel nekem ő volt az első párom, neki meg már ugye ekkor volt egy komoly kapcsolat a háta mögött. Ehhez képest velem dupla annyi ideig volt együtt és ha nem változott volna 180 fokosan negatív irányba az évek alatt, még most is együtt lehetnénk.
3/7 anonim válasza:
Engem nem fog kísérteni, szegény nagyon hülye volt. Csak azért jártunk, mert akkoriban annyira magányos voltam, hogy bárkivel összeálltam volna.
4/7 Ramos ökle válasza:
Nem, ez típusfüggő. Ha mindig a régi után vágyik, az általában inkább jellembeli dolog, és a következőnél is ugyanezt fogja csinálni.
Én pl. mindig jobbra "váltottam", ha lehet így fogalmazni, sosem sírtam vissza az előzőt vagy az elsőt, sőt.
5/7 anonim válasza:
Szerencsére csak mítosz, hogy "az első szerelem sosem múlik el, de mindig véget ér". Legalábbis én nem ismerek olyan embert, aki pont az első után sírna. Vannak, akik visszasírják valamelyik exüket, de egyáltalán törvényszerű, hogy az elsőt.
6/7 anonim válasza:
Mindenki más, valakit biztos kísért.
7/7 anonim válasza:
Egy darabig kísértett, de aztán elmúlt. Végülis ő vette el a szüzességem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!