Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van pasim, de messze lakik, és csak suliidőben látjuk egymást, kimehetek egy barátommal?
Figyelt kérdés
Én 17 vagyok és a pasim is, de a barátom pedig 24 körül lehet és szeretne ha kimennénk csöppet beszélgetni, sétálni vagy hasonló dolgokat csinálni. A városban sokszor szoktam vele találkozni meg a diszkóban is és szeretek vele lenni... legjobb fiú haverom. A pasimnak mondjam el? Vagy inkább ne? Szerintetek meg fog haragudni?2010. aug. 25. 22:26
1/3 Captain Frájer válasza:
Fő az őszinteség. Ha nem mondod el és valahogy rajtakap, akkor aztán magyarázhatsz neki, hogy te nem csalod meg. Ha elmondod neki, esetleg bemutatod, akkor ő is tisztában lesz vele, hogy a haverod, s talán az övé is lesz.
2/3 anonim válasza:
Miért ne beszélgethetnél vele?sztem nyugodtan.
Bár vannak fiúk akik féltékenykednének biztos...
3/3 anonim válasza:
méghogy vannak fiuk..? xD könyörgöm mindegyik az lenne ha megtudná hogy te egy nálla sokkal idősebb pasival találkozgatsz viszont ha számodra ő tényleg nem több csak egy nagyon jo barát mond el a pasidnak és talán még mutasd is be neki hátha joban lesznek és igy ő sem fog féltékenykedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!