Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem azt, hogy örül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy örül, hogy elmentem?

Figyelt kérdés

Elhagytam a férjem, mert állandóan vita, veszekedés volt. Én azért vártam volna, hogy kéri, hogy maradjak, vagy legalább beszéljük meg. De semmi. Azóta is hallgatás

Udvariasan beszélünk egymással, ha nagyon kell, de egyébként semmi. Lehet, ő is ezt akarta, csak b nem merte ezt kimondani?

2021. jún. 19. 22:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért érzed ezt, mert örül, hogy elmentél. Neki se volt jó, de nem ő akart lenni a köcsög, aki beadja a válást és összetöri a szíved. Te még szereted, de ő már régen nem.
2021. jún. 20. 07:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted az állandó vita, veszekedés csak neked volt mérgező? Valószínűleg neki is töke tele volt, és valószínűleg benne is érlelődött már a szakítás.

Miért akartad volna, hogy marasztaljon? A megbeszélést érteném, mert értelmesen lezárni sokkal könnyebb, ha normálisan megbeszélik a felek, de ha úgy döntesz, elhagyod, miért kellene, hogy visszatartson?

2021. jún. 20. 07:56
 13/14 A kérdező kommentje:
Mert van egy közös gyerekünk és rengeteg év a hátunk mögött.
2021. jún. 20. 08:00
 14/14 anonim ***** válasza:
96%

#13:

Ez a leghülyébb érv, ne is haragudj.

Még több boldogtalan, vitával teli évet akarsz elpazarolni, és a gyerek ebben nőjjön fel?

2021. jún. 20. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!