Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy örül, hogy elmentem?
Figyelt kérdés
Elhagytam a férjem, mert állandóan vita, veszekedés volt. Én azért vártam volna, hogy kéri, hogy maradjak, vagy legalább beszéljük meg. De semmi. Azóta is hallgatás
Udvariasan beszélünk egymással, ha nagyon kell, de egyébként semmi. Lehet, ő is ezt akarta, csak b nem merte ezt kimondani?
2021. jún. 19. 22:53
2/14 anonim 

válasza:

Ne gondolkodj a masik agyával, hanem nézd a saját érzéseidet, világodat.
3/14 A kérdező kommentje:
Nem mindegy. Próbálom az érzéseim, az életem újra egyenesbe hozni. Csak úgy érzem, mindent elcsesztem. Mindig azt hittem, ő lesz az én örök társam. És hát, ez sem sikerült.
2021. jún. 19. 23:11
4/14 anonim 

válasza:

Sajnálom hogy ez lett, de miért hagytad el ha mégsem akartad? Miért jó a másikkal így "játszmázni"?
5/14 anonim 

válasza:

Ha nem tartott vissza, ott akkor baj van. A részéről nem jó valami!
6/14 A kérdező kommentje:
Nem játszma volt. Senkinek nem volt jó. Semmi közös program, ami feltöltene. De tényleg semmi. Beszélgetni semmiről nem tudtunk. Mint két idegen, aki olykor olykor szexelt, de az is egyre ritkább volt. Ezért léptem. Ő lehet ellett volna a langyi f...sban.
2021. jún. 19. 23:51
7/14 anonim 

válasza:

Azt jatszottam, hogy elhagyom a ferjem, es nem jott negykezlab. Ooo.
8/14 anonim 

válasza:

Respekt, hogy léptél! Mennyi időt éltetek együtt? Milyen idősek vagytok? Gyerkőc van?
46/F
9/14 anonim 

válasza:

Azért érzed, mert neki sem volt jó így, nyilván megkönnyebbült, hogy kimondtad, hogy vége.
10/14 anonim 

válasza:

Gondolhatod mennyire gondolta veled komolyan a kapcsolatot, ha neki igy is jo, meg ugy is. Mert ez tortent. Kinmondtad? (vallvonas) Jo, akkor ugy lesz. Mar csak megszokasbol volt veled, de mar az sem jelentett szamara semmit. Sokkal elobb szakitani kellett volna, sok honapot, evet megsporoltal volna magadnak. Legkozelebb vedd eszre hamarabb. Emlekezz vissza, hogy mik voltak azok a jelek, amikbol mar korabban meghozhattad volna ezt a dontest. Neked nem faladatod a masik donteseit, erzeseit elemezni. A tieddel foglalkozz, az visz elorebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!