Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban ha mindig csak egyik fél ad(nő), és a másik fél azt kimondja, akkor ad majd többet, ha több idő telik el a párkapcsolatban, mennyire elfogadható? Szexuálisan, érzelmileg is.
Figyelt kérdés
Adni úgy értem, hogy mindig csak a férfinak jó, szex után szeretgeti a nőt, de magánál a szexnél, a nő úgy érzi, nem számít.2021. jún. 19. 14:51
11/18 A kérdező kommentje:
Tudom. El kéne engedni.
2021. jún. 19. 15:25
13/18 A kérdező kommentje:
Fél éve. Ritkán is találkozunk.
2021. jún. 19. 15:28
14/18 A kérdező kommentje:
Ezt mi megbeszéltük. Ő azt mondja, idővel más lesz, így működik. Azt mondta, érzelmileg elcseszett.
2021. jún. 19. 15:29
15/18 anonim válasza:
Az időre való hivatkozást abban az esetben tudtam volna elfogadni (én), ha 1-2 hónapja lennétek együtt.
Fél év azért elég hosszú idő, hogy kialakuljanak azok a bizonyos érzések ami miatt a legjobbat szeretnéd a párodnak. Persze lehetnek kivételek, de igencsak ritka.
Nehéz döntés, de felteszek egy kérdést, amit magadnak válaszolj meg.
Megéri olyanra várni, akinek fél év után sem alakultak ki az érzései? Nem fogod megbánni az elvesztegetett időt, amíg olyanra vársz, amit nem is biztos, hogy megfogsz kapni?
16/18 anonim válasza:
Milyen kapcsolat? Te egy lyuk vagy neki és úgy is kezel. Nem lesz itt semmi változás. Elég ostoba vagy, hogy ezt nem látod, hagyod magad rongyként rángatni.
17/18 anonim válasza:
Ez szexkapcsolat. Ne haragudj, de így van. Másról nem is írtál, csak erről. Jó hír, hogy más férfiaknak is feláll rád, olyanoknak is, akik megbecsülnek. Nem muszáj egy ilyennel maradnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!