Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom bármit kér megcsinálom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom bármit kér megcsinálom,ő cserében semmit és még undoritó módón beszél velem?Akkor csicska vagyok ebben a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Én vagyok a férfi,bármit kér én megcsinálom,én szó szerint semmire nem kérhetem meg.Cserében még legalja módon beszél velem.
2021. jún. 17. 05:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
85%
igen, csicska vagy
2021. jún. 17. 07:39
 12/23 anonim ***** válasza:
97%

Gondolom hatalmas a szeretet amit táplálsz felé, de ez ne egészséges kapcsolat.

Keress majd mást, mert mentálisan bánod majd meg.

2021. jún. 17. 07:59
 13/23 anonim ***** válasza:
88%
Nem*
2021. jún. 17. 07:59
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeret hanem kihasznál,ennyi.Más már rég otthagyta volna a büdös picsába.Te is tedd ezt ha jót akarsz magadnak.Mi nálunk kölcsönös a dolog.

Én nőként mondom hogy akivel vagy egy idióta és szabadulj meg tőle

2021. jún. 17. 08:00
 15/23 anonim válasza:
100%
Csak egy kérdés, miért vagy még vele együtt???
2021. jún. 17. 08:08
 16/23 anonim ***** válasza:
98%
Gondolom az első időkben játszotta a demó verziót, és benned még abból táplálkozik a dolog. De nem lesz jobb. El is kapattad, ahogy meséled, ő meg csak hercegnősködik. Hagyni kell, és erősnek lenni, amikor vissza akarja “könyörögni” magát, ami valóban nem könyörgés az ilyeneknél, hanem érezd megtisztelve magad, hogy meg akarja beszélni a dolgokat.
2021. jún. 17. 08:13
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem egészséges kapcsolat, lépj ki belőle mielőbb
2021. jún. 17. 09:46
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Lépj le minél hamarabb, mert te leszel otthagyva, azok után, hogy amúgy a nő a paraszt.
2021. jún. 17. 10:03
 19/23 anonim ***** válasza:
88%

Ez így elég kevés ahhoz, hogy meg lehessen ítélni ezt.

Ha mondjuk dolgozik, mellette vezeti a háztartást, esetleg még gyereket is nevel és megkér, hogy légyszi pucolj meg 3 db krumplit a vacsihoz, az abszolút nem csicskaság.

Ha mondjuk mindent megcsinál mint az előző pontban, te meg hazavágódsz és mondjuk követeled a söröd, mert arra lusta vagy, hogy elmássz a hűtőig vagy a kamráig, akkor jogos, hogy ingerültebb lesz és undorító módon beszél veled.

Ha mondjuk a nő semmit nem csinál, mellette még pluszba neked osztogat feladatot, ha meg neki kellene csinálni valamit, akkor hisztizik érte, abban esetben jogosan vetődik fel benned, hogy csicskának tart.

Érted a három sztori közötti különbségeket? Te csak annyit írtál, hogy ha ő kér valamit, te megcsinálod, de ha te kérsz valamit, ő már nem. Na de a feladatokról, a napi elvegzett munkáról semmit nem írtál! Így persze hogy úgy jön le, hogy te vagy elnyomva és te vagy a csicska ebben a kapcsolatban. Egy kicsit bővebben is írhatnál erről, hogy tisztábban lássunk.

2021. jún. 17. 10:06
 20/23 anonim ***** válasza:
87%
Szmiplán csak semmi önbecsülésed nincs. Röviden.
2021. jún. 17. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!