Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Fontos = ( elég hosszú.
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, és biszexuális. Párommal(aki lány)2 és fél évig voltunk együtt. Mindenki azt mondja, hogy minket "egymásnak teremtettek" :) Mindig is imádtuk egymást. A problémák ott kezdődtek, mikor áprilisban titokban találkoztam egy emberrel, akit Ő nem nagyon kedvel. Mikor kiderült elhagyott, de nem bírta 1 hétnél tovább, és újra összejöttünk. Azután még egszer szakítottunk, de ugyanúgy összejöttünk, mert nem bírta nélkülem. Ismét elhagyott, az én hibámból, de újra összejöttünk, mert szeretett. Mikor együtt voltunk nagyon jól éreztük magunkat, éreztem, hogy szeret. Viszont mikor MSN-en beszélgettünk, akkor olyan semleges volt. Pár napja azt mondta, hogy már nem szeret annyira, ezért fejezzük be. Viszont egy barátnőm, aki pszichológusnak tanul, azt mondta, hogy valami elnyomja benne ezt az érzést, de abban biztos, hogy szeret. A (volt) páromról tuni kell, hogy nagyon nagyon makacs, és mindig később jön rá a dolgokra, mindig csak a felszines dolgokat nézi. Mit tehetnék? Nem beszél velem, kerül. Mikor ma véletlenül összefutottunk, meglátott és elment. Elnézést, hogy kicsit összevisszaság lett, csak nagyon kétségbevagyok esve. :( Foggalmam sincs, hogy mit tehetnék.2010. aug. 25. 19:06
1/7 anonim válasza:
Nem vagyok pszichológus, de ahol már kétszer szakítottak, ott valami nem stimmel, még ha a vágy meg is van.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Csak tudod, ezek a szakítások, meggondolatlan szakítások voltak.
2010. aug. 25. 19:09
3/7 A kérdező kommentje:
Ez nagyon kellett ide -.-
2010. aug. 25. 19:10
4/7 anonim válasza:
ennyi szakitás után inkább ne eröltesd a dolgot.
van 1 ismerösöm aki ugyan ezt csinálta(fiu&lány) aztán megbasztamegunták egymást és ennyi! nézz uj csaj után!!
5/7 anonim válasza:
ha biszexuális vagy akkor legyen annyi eszed, hogy pasival kezdesz...
6/7 anonim válasza:
Ha meggondolatlan, ha nem, egy jól működő kapcsolatban fel sem merül a szakítás gondolata.
Persze, marhaság szakítani azért, mert találkozol valakivel. De megtette. Ha tényleg olyan hűdenagyon szeretett volna, akkor szerinted szakított vona?
Ha velem szakít valaki, még ha fáj is, nem jöhetne vissza hozzám. Kicsit olyan ha ló nincs, jó a szamár is szitu.
Kétszeri szakítás után én nem mennék vissza. Azt is látom, hogy Te elvakultan kergeted őt, nem ártana, ha egy kicsit a józan eszed és a női büszkeséged is előjönne.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2010. aug. 25. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!