Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szeretőm azt mondta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretőm azt mondta, hogy legyünk barátok. De miért???

Figyelt kérdés

Több mint 1 éve vagyunk együtt,mindkettőnknek van családja. Én kb évente fekszem le a férjemmel, ezt a kedvesem is tudja. Szépen elvoltunk eddig, míg egy napon elmondtam neki, hogy szexeltem otthon az urammal. Ezután a kedvesem megváltozott, egyre jpbban eltaszított magától. Rákérdeztem mi a baja, azt mondta nem akar róla beszélni. Most már ott tartunk, hogy közölte, hogy szakítsunk. Azzal magyarázza, hogy nem akar bonyodalmat egyikünk családjában sem. (Nem igazán hiszek neki, nem tudom elhinni,hogy rövid idő alatt valaki ennyire megváltozzon)

Mit tegyek? Higyjem el hogy emiatt szakított, vagy próbálkozzak még vele, hátha megtudnánk beszélni és folytatni ott ahol abbahagytuk?

2021. jún. 16. 11:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Akivel megcsaltad a férjed, azt zavarja, hogy megcsaltad őt a férjeddel.
2021. jún. 16. 11:37
 2/15 anonim ***** válasza:
87%

Érdekes ennek a pszichológiája.

Kicsit hagyd, aztán fog keresni. Ne emlitsd később ezt.

2021. jún. 16. 11:38
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Befejezte. Nem akar már téged.
2021. jún. 16. 11:38
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ő többet érez irántad. Nem csak.szeretőként meg csak szexként fogja fel ami van köztetek. Valószínű, hogy rosszul esett neki, hogy lefeküdtél a férjeddel. Ez elég furcsa reakció, szóval max ez magyarázhatja meg, hogy ő többet érez irántad.:) 24f
2021. jún. 16. 11:46
 5/15 anonim ***** válasza:
90%

Gondolom azt hitte, hogy te csak őt tartod szexuálisan izgatónak és stabilan vele fogsz szexelni, a férjeddel való kapcsolatod meg elég trágya, de most kiderült számára, hogy ezek szerint sokkal közelebb állsz hozzá, mint hitte, ő meg csak belepofátlankodik a képbe és gondot okoz.

A másik dolog: Én sem szexelnék úgy senkivel, hogy a két dugásunk közé be volt iktatva egy harmadik embernek a farka.

2021. jún. 16. 11:47
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a nőknek vannak hülyeségeik :D
2021. jún. 16. 11:49
 7/15 anonim ***** válasza:
56%
Gyerekes.
2021. jún. 16. 12:16
 8/15 A kérdező kommentje:
4. Igen, szeretjük egymást! Épp ezért furcsa, hogy "hirtelen" fontosabb lett a családja,családom....
2021. jún. 16. 12:22
 9/15 anonim ***** válasza:
36%
Ti nem szeretitek egymást.
2021. jún. 16. 12:30
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé egoista. Te vele szexelj, de válni egyikőtök sem. Kényelmes punci vagy, de legyél exkluzív is. Tudod mit, akkor szakítson, majd keresel mást.
2021. jún. 16. 12:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!