Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem lépte át durvan a határt ezzel?
Azt mondta,hogy nagyon zsugori vagyok és utálja az ilyen embert.
Most este kiakadt és ilyesmiket hánytorgatott fel:
-mindig a pénzen jár az eszem
-mindig nézem,hogy mi akciós
-sok pénzem van és keveset költök rá
Olyanokért veri ki a hisztit,hogy nem viszem vendéglőbe 700 km vezetés után.Jött velem,hogy ne menjek egyedül,eladni vittem valamit egy másik városba.Estére hulla voltam,mondtam,hogy menjünk haza,nem vittem vendéglőbe,Lidlben vettem kaját.Azt mondta,hogy az ilyesmik nagyon kiábrándittó helyzetek,annyit megérdemelne.
Tudni kell,hogy egyetemisták vagyunk,egyetem mellett van egy kis pénzforrásom,otthonról is segitenek.
Ő is rengeteg pénzt kap otthonrol.Tudja,hogy mindig van pénzem és elvárja,hogy sokat költsek rá.3 hónap alatt mindig minden kaját,italt én fizettem,napokig itt van mikor átjön.
Egyedül élek,távol otthontól,nem szórom a pénzt,de mindent megveszek,ami kell,sokat költök.(nem hetvenezret,csak mondom)
Az eddigi pasijaitól drága ékszereket kapott,azt is felhozta már párszor.
Az előzö barátnőmre egy év alatt kevesebbet kellett költeni,mint erre 3 hónap alatt.Mindig ide adná az ő részet,soha nem veszem el semmire.Még ő elégedetlen
Szerintem pofátlanság,amit elmüvel,nem fogok százezret elkölteni rá minden honapban.Elvárja,hogy semmire ne sajnáljam a pénzt,amikor vele vagyok.Nem sajnálom,volt olyan,hogy egy hét alatt 10k elment rá addig fizetgettem.
Ismétlem magam,nem dolgozunk,6 éves egyetemen vagyunk.Ha dolgoznék oké,de igy? Ő az első a négy hosszu kapcsolatomból,aki ilyeneket mondott.
Igazam van,vagy igazam van?
23 évesek vagyunk

Sokan hívogatják...? Miközben veled van kapcsolatban?
Nincs itt miről beszélni sztem.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!