Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha nem tervez velem előre?

Figyelt kérdés

A barátommal igaz, még csak fél éve vagyunk együtt, és épp államvizsgázik, szóval nem könnyű időszak.

Mindenben támogatom, motiválom, tanulok vele, alig beszélünk, havonta egyszer-kétszer látjuk egymást, de egyszer sem hisztiztem vagy bármi.

Úgy érzem 200%-ot teszek bele, míg Ő is mondta, hogy tudja hogy sajnos most nem tud annyit belefektetni.Tudja, hogy pár romantikus gondolat, dicséret nekem mindennél többet ér, hisz én is állandóan kimondom amire gondolok(pl.alig várom hogy együtt lakjunk, es fozhessek neki). Ennek ellenére csak annyit mond hogy szeret, de azt is általában csak utánam. Sosem tervezgeti velem a nyarat, a jövőt és mikor felhoztam neki, azt mondta rajtunk múlik meddig tart.

Mit kéne tegyek? Várjak, hátha változik valami az idővel, vagy ez rosszat sejtet? / Túlgondolnám?

22L

2021. jún. 15. 13:32
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Biztos, hogy a barátod?
2021. jún. 15. 13:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A kapcsolatot gondolod túl. Államvizsgáztam én is, akire-amire akartam, azért szakítottam időt. Alig beszéltek, havi 1-2-szer találkoztok?? Ne haragudj, de ő nem a barátod. Ez nem kapcsolat. Te nyomulsz, tervezgetsz (együtt lakni, főzni rá), ő meg kb hagyja.

Én a helyedben kicsit hanyagolnám és megnézném, ha rajta múlik, mi alakul tovább ebből az egészből.

2021. jún. 15. 13:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a kettessel, valószínűleg túl sokat látsz bele ebbe a dologba (azért írtam dolgot, mert ez nem kapcsolat)
2021. jún. 15. 13:57
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

Milyen kedves, tehát te csaholva körbeugrálod, kiszolgálod elöl-hátul, ő meg, egy teljesen személytelen rajtunk múlik meddig tarttal elintézi. Ha rajta múlik ezek szerint semeddig.

Aranyos, hogy ennyire támogatod, de azért a lófa@nak is van vége. Egy-egy kedves üzenet, több találkozás, valami terv, hogy egy hetet elmentek nyaralni minimum beleférne, ha nem is az összeköltözés, mert ez nagyon nem aktuális.

2021. jún. 15. 13:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az államvizsga nem lehet kifogás. Én tavaly államvizsgáztam, mégis én voltam az, aki sokkal többet tervezgetett, és jobban várta a közös életet. Végül ez nem valósult meg, de én már több évet elvesztegettem rá, mire szakítottam. Sőt, ha azt nézed, az államvizsga idején újabb terveket sző az ember normális esetben, mert akkor végez az egyetemen, kikerül a nagybetűs életbe, sokkal többet tud keresni, mint a diákmunkákkal, koncentrálhat a kapcsolatra/családra.

Sajnos én is azt gondolom, hogy ez egy olyan kapcsolat, amibe te raksz bele több reményt, szeretetet és energiát. Rövidtávon tartható, de hosszútávon kifáradsz benne, mert a hiábavalóság elszívja minden energiádat.

2021. jún. 15. 14:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kettotok kozul cska te gondolod, hogy ez egy kapcsolat. Nem veletelnul raksz bele 200%-ot, mert o eppen a 0%-ot teszi bele.
2021. jún. 15. 14:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hanyagold most egy kicsit... majd észbe kap.
2021. jún. 15. 14:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, abszolút nem szerelmes, csak elvan veled.
2021. jún. 15. 19:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is megjártam ezt az utat kedves kérdező, 6 hete külön is vagyunk. A barátainak híresztelte, hogy velem akar élni stb, de velem egészen máshogyan bánt. Nagyon öntörvényű pasas, mindennek és mindenkinek úgy kell ugrálnia, ahogyan azt ő akarja. Visszasír még, de már késő.
2021. jún. 16. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!