Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet lezárni így egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet lezárni így egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Ha én belül érzem miért vetek véget neki, de igazán példákkal próbálom megértetni az okokat (aminek a mögöttes tartalmát nem biztos hogy megérti) akármilyen egyszerűen próbálom elmondani.

De valamiért nem bírom " úgy kifejezni ahogy bennem van".

Ti jártatok hasonló cipőben?

2021. jún. 14. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a probléma lényegét mondd el pld. nem törődsz velem, nem figyelsz rám, nem érzem, hogy hosszútávon közös jövőnk lehet stb. Lezárni meg akár az is elég, hogy nem szeretlek, de azért nyilván korrektebb úgy, hogy megmagyarázod.
2021. jún. 14. 20:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg leírni a problémát. Akár ide, akár egy papírra és átláthatóbbá válik.
2021. jún. 16. 13:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem értjük! Kicsit bővebben!
2021. jún. 16. 16:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Én csak így járok. Ez van. Amennyire lehet elmondom, hogy hogyan jutottam ide, ennyi.
2021. jún. 19. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!