Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben jobb minél előbb lezárni a kapcsolatot?
Megválaszoltad a kérdésed.
Nem egyeznek a számotokra fontos, hosszútávú terveitek. Ráadásul ebben a kérdésben nemigen lehet kompromisszumot kötni.
Igen, jobb minél hamarabb elköszönni. Ahogy már mondták, ez nem megegyezés kérdése, sosem lesz benne egyetértés.
Viszont tényleg lehetett volna a lányban annyi, hogy ezt sokkal-sokkal hamarabb tudatja veled. Randiztam én is ilyen lánnyal, ő az első randin felhozta ezt, később elmondta, hogy direkt, mert ebben nincs kompromisszum, és sem a a saját, sem más idejét nem akarta húzni.
A kapcsolatot a közös tervek, közös életcélok viszik előre..
Ha ez nincs meg, akkor toporogtok évekig egy helyben a semmiben, amíg csak kénytelenek lesztek belátni, hogy nincs értelme tovább húzni, mert ebben nincs kompromisszum.
Fiatal vagy, ez csupán 2 hónap, még nem építettek együtt fel semmit, szerintem keress mást, ne pazarold az idődet és energiát ebbe a kapcsolatba. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!