Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondanál a háziállatodról a párod kérésére?
Kiváncsi vagyok a véleményetekre, ugyanis velem pont ez a szituáció állt elő, van egy macskám, akit 5 éve hoztam ki a menhelyről, és 5 éve nevelgetem, nagyon hozzám nőtt.
Viszont felmerült az összeköltözés gondolata a párommal, aki megkért arra, hogy passzoljam le a macskát a szüleimre, mert háziállattal nehezebb albérletet keresni.
Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy háziállattal nehezebb albérletet keresni, de nem fogom ezért a macskát rábízni a szüleimre, mivel nem szeretnék tőle megválni, persze ha valami nagyobb testű kutyáról lenne szó, aki eddig családi házban volt, akkor megérteném, de ez egy szoba cica már 5 éve.
Nagyon sok kompromisszumot kötöttem már azért, hogy ez a párkapcsolat egyáltalán még életben maradjon, nagyon sok hülyeségét elfogadtam, viszont úgy érzem, hogy innen nincsen tovább, nem szeretnék megválni a macskámtól senki kedvéért.
Albérletben lakunk 2 macskával Budapest belvárosában viszonylag olcsón a belvárosi árakhoz képest, és egész nagy a kecó is. Szóval nekem senki ne mondja, hogy ez nehéz, mert nem az. :D Tele van a facebook olyan albi kereső csoportokkal ahová lehet háziállatot is vinni. Mi pl. mikor ideköltöztünk még nem volt cica képben, a tulajokról szót se ejtettünk erről, aztán örökbefogadtunk két 5 hetes kis szarost és simán belementek a tulajok, azt mondták, ha kárt okoznak, mi fizetjük, ennyi.
Hogy lemondanék-e róluk? Soha. Semmi pénzért, senkiért. Eleve olyan emberrel nem is kezdenék, aki nem állatbarát, nem akarna állattal élni. De amint ilyet elvárna tőlem, hogy szabaduljak meg a macskáimtól, mehetne isten hírével.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!