Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan mondta ezt nekem?
Barátommal reggel összevesztünk. Reggel mondtam neki hogy el akarok menni futni hétvégén, erre meg ő bejelentette hogy hétvégén kempingezni fogunk, ugyanott ahol ő volt most. Én meg kicsit elkezdtem akadékoskodni,mivel egész hétvégén olyan üziket írt hogy ott a környéken kb csak junk foodot lehet kapni,se bolt se semmi, és hogy akkor mit fogok enni én,mert csomó mindent nem ehetek betegségek miatt,plusz mivel dolgozom egész héten,elő is kellene készülnöm, nem számítottam erre. Erre megsértődött és mondta h ne menjek. Én meg szintén sértődötten elkezdtem neki magyarázni,hogy ha nem tudok ott enni rendesen,nem fogom bírni a biciklitúrákat a kánikulában meg ilyesmi. Erre rávágta már idegesebben,hogy van konyha,amit eddig nem említett egyszer sem. Azt mondta azért nem tudta elmondani,mert folyton "belepofázok" a mondandójába. Pedig lett volna ideje elmondani,de csak azt mondogatta hogy nem tudja mit fogok enni,de menjünk. Ti mit szólnátok hozzá ha ezt mondaná a barátotok nektek?
Én lealacsonyítónak érzem, és bár hibás voltam én is,azért ez a szóhasználat nekem nagyon rosszul esett.

Hétfő van, szóval szerintem időben jelezte a párja a hétvégi programot.
Van a mai napon kívül kemény 4 napja hogy elmenjen a boltba és megvegye azt amit kemény 2 napig enni fog.
De Ha ennyire körülményes a dolog akkor a kérdező otthon marad. Ennyi
Mondjuk én nem bírnám hosszú távon hogy nem lehet spontán szervezni semmit a párommal....
És ez mondjuk nem is spontán mert majd 1 héttel előtte lett szólva

Nem tudom. Éltem együtt cukorbeteg lánnyal. Érdekes módon meg tudtuk oldani a kirándulásokat, és hogy legyen főzési lehetőség akkor is ha amúgy nincsen. Van nekem egy katonai csajkám, egy pléhbögrém meg egy mini palackos gázfőzőm. Bulgurt főztem némi konzervlencsével megtámogatva, zöldségleveskockából főzött alaplével "fűszerezve". :)))
Nyilván, van más alternatíva is, ha valamelyik összetevő nem játszik - érzékenység etc. miatt.
Az megint más kérdés, hogy párod pocsék módon kommunikál dolgokat, és EZT érzem ebben az esetben a legsúlyosabb hibának. Érdemes megbeszélni vele hogy ez a hangem most mi a gyász volt a részéről... Plusz. Jól értem? Te pénzeled a kirándulását? És akkor ezt a hangnemet engedi meg magának? Hát menjen már a p*cs*ba!

Akkor te otthon maradsz ő meg hagy érezze jól magát
Ennyi 🤷♀️

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!