Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat az exel?

Figyelt kérdés

10 évig voltam vele. A gyermekünk apja. De szakítottunk. Eltelt pár év. Ő nőcsábász volt mielőtt megismerkedtünk majd lenyugodott és miután elhagytam, újra visszatért ehhez az életmódjához.

Ismertem minden trükkjét, mert elmesélte, ahogyan azt is, hogy nevetett az ilyen lányokon. Pl nála alszik a lány, és mikor reggel kérdezi a lány, hogy felhívsz? Akkor,persze délután hívlak...közben meg sose hívja többet.

És nekem, volt most egy mélypontom és valahogy nála kötöttem ki, nála aki 10 évig volt az életem része. És mivel mesteri manipulátor, meghallgatta a problémáim, csinált egy finom vacsit, megittunk 1 üveg bort és istenit szeretkeztünk.

Majd reggel csinált nekem reggelit, utána bevitt munkába.

Délután ráírtam, hogy most mi legyen...

Erre ezt írta-Mi lenne dagi? Péntekre készítsd elő gyerekemet mert megyek érte,plusz ma beszélni is akarok vele telefonon!

Sose bocsájt meg nekem.

2021. jún. 13. 22:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Jujj ez egy tizenéves elme önlengése.

Még olvasni is rossz volt.

Mennyi idő volt kitalálni?

2021. jún. 13. 22:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Mesteri manipulátorság az, hogy mélyponton lévő embert meghallgatni, aztán kielégíteni egyéb szükségleteit pl kaja, pia által oldódás, nyugalom stb és aztán megfektetni? Ez a mesteri manipulátorság? 😅 juj

Ha nem kamu a sztori, akkor szerintem te vagy faék egyszerű :'D de nyugi, ez másoknál is beválik.

2021. jún. 13. 23:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Amennyiben igaz a sztori, 10 évnek elégnek kell lennie, hogy belásd: ő sosem fog változni. Ha fog is, maximum rosszabb lesz, jobb soha.
2021. jún. 13. 23:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!