Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kapcsolat az olyan, ahol az egyik fél "uralja" a másikat, a másik fél meghunyaszkodik, és az van amit az egyik mond?
Szörnyű.
Mindig szakítással vagy válással végződik, csak az időpont nem mindegy. A 20-as éveid elején teszed ki, és van még időd családot alapítani mással, vagy 50 évesen döbbensz rá, hogy nem érdemli meg a szeretetedet az az ember? Nincs még gyerek, vagy van, kapásból 3?
Én a szerencsésebb eset vagyok. Így is 5 évet adtam ennek a követelőző óriásbébinek az életemből, de legalább nem voltunk házasok (csak jegyesek, de az jogilag szerencsére nem számít), és gyerek sem született.
#3 Örülök a boldogságotoknak, viszont a kérdés szerintem nem erről szólt.
Téged valójában nem ural a párod, hanem mindent megbeszéltek, illetve van olyan értelmes férfi, hogy képes magától is megszervezni egy programot. Ez becsülendő.
A bántalmazó kapcsolatokhoz, uralkodási mániás emberekhez viszont semmi köze ennek, ezért félrevezető lehet, ha valaki azt olvassa, hogy "ez nekem tök jó". A mérgező kapcsolatnak a lényege pont az, hogy az egyik fél a másik fölé kerekedik, kihasználja a jóindulatát és a gyengeségeit is, valamint csúnyán áttapos a hátarain. Gyakran olyan dolgokra kényszeríti (vagy manipulálja) a másik felet, ami számára kellemetlen, fájdalmas, stb. A leuralás ezt jelenti valójában, és egyáltalán nem jó dolog.
A lány, akibe szerelmes vagyok ezért nem akar velem tovább ismerkedni, azt gondolja, hogy én is ilyen vagyok.
Én nem tartom magam annak, de amit a #4-es írt... hát felismertem dolgokat. Lehet mégis... 25 éves vagyok, sose volt még kapcsolatom... De én nem akarok ilyen lenni, utálom az erőszakos embereket. Ezt a lányt is tiszta szívemből szeretem, sose akarnám bántani.
Mit tehetek szerintetek? Szükségem van pszichológusra, vagy magam is tudok változni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!