Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ennek az oka?

Fáradt+egy építkezés nem éppen stresszmentes.Mi már túl vagyunk rajt, de olyan törés lett a kapcsolatunkon, ami soha nem lesz a régi.
Amúgy miért építkeztek ha ennyire nincs rá pénz?

Ha fáradt vagyok, én is hamarabb elveszítem a türelmem és kicsit ingerültebb vagyok, pedig amúgy ez nem egyáltalán nem jellemző. Szóval tartósan napi 4-5 óra alvással és plusz munkával meg tudom érteni, hogy miért ilyen (én mondjuk fáradtan se szoktam soha ordibálni meg csapkodni, viszont mivel ő alapból temperamentumosabb, elképzelhetőnek tartom, hogy belőle ezt váltja ki). Nem veled van a baj, csak kimerült. Nem azt mondom, hogy akkor elfogadható, hogy nem tudja kicsit kontrollálni, de azért biztos nem könnyű ez az időszak. Át kell vészelni, amennyire lehet az otthoni terheket vedd le a válláról és amikor kicsit nyugodtabb, beszélj vele, hogy megérted, hogy fáradt, de te próbálsz mindenben segíteni, hogy jobb legyen és rosszul esik, hogy mindenbe beleköt és egész nap ideges. Ez azért hosszú távon simán a kapcsolat rovására mehet.
Előreláthatóan meddig kell még plusz munkát vállalnia?

Olvasod is amúgy a válaszokat, vagy csak panaszkodni jöttél? :D
Persze hogy nem akar semmit, ha egyszer ki van égve és nem alszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!