Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
Férjemmel most vagyunk egy ház építés elején. Mivel még hiányzott pénz az építkezéshez elment fizikai munkára is az építőiparba az állása mellett. Tény hogy elég keveset alszik (4-5 órát kb) és sokat dolgozik, de azóta olyan mint egy idegroncs. Állandóan ideges, ordibál, semmi nem jó neki, nem lehet hozzászólni, folyton puffog meg morog. Nem tudok vele két mondatot váltani mert már csapkod meg hőbörög. Velem lenne a baj? Vagy hogy tudnék ezen változtatni? Régen is feszültebb típus volt de mióta többet dolgozik tényleg reggeltől estig csak a baja van mindennel. 29/N
2021. jún. 12. 10:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%

Fáradt+egy építkezés nem éppen stresszmentes.Mi már túl vagyunk rajt, de olyan törés lett a kapcsolatunkon, ami soha nem lesz a régi.

Amúgy miért építkeztek ha ennyire nincs rá pénz?

2021. jún. 12. 11:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Kialvatlan, túlterhelt, stresszes. Nem ez lenne a legjobb mód a levezetésére de nem hinném, hogy veled lenne a gondja. Annyit tudsz tenni, hogy leveszel pár terhet róla ha tudsz persze.
2021. jún. 12. 11:01
 3/13 anonim ***** válasza:

Ha fáradt vagyok, én is hamarabb elveszítem a türelmem és kicsit ingerültebb vagyok, pedig amúgy ez nem egyáltalán nem jellemző. Szóval tartósan napi 4-5 óra alvással és plusz munkával meg tudom érteni, hogy miért ilyen (én mondjuk fáradtan se szoktam soha ordibálni meg csapkodni, viszont mivel ő alapból temperamentumosabb, elképzelhetőnek tartom, hogy belőle ezt váltja ki). Nem veled van a baj, csak kimerült. Nem azt mondom, hogy akkor elfogadható, hogy nem tudja kicsit kontrollálni, de azért biztos nem könnyű ez az időszak. Át kell vészelni, amennyire lehet az otthoni terheket vedd le a válláról és amikor kicsit nyugodtabb, beszélj vele, hogy megérted, hogy fáradt, de te próbálsz mindenben segíteni, hogy jobb legyen és rosszul esik, hogy mindenbe beleköt és egész nap ideges. Ez azért hosszú távon simán a kapcsolat rovására mehet.

Előreláthatóan meddig kell még plusz munkát vállalnia?

2021. jún. 12. 11:07
 4/13 A kérdező kommentje:
Volt rá pénz, de 1-2 plusz dolgot beletett a házba amit nagyon akart és azt mondta hogy meg lesz rá a pénz. Hozzáteszem inni nem iszik maximum egy pohár sört este, de még az se segít neki. Hétvégén meg mást se hallok csak hogy baja van mindig valamivel. Ha leesik a flakon vize már fogja aztán belerúg hogy a fa**om kivan mindennel, vagy akár csak cseng a telefonja és már attól is felkapja a vizet. Elment egy barátjával sörözni tegnap, azt hittem jót fog neki tenni, hát 1 óra után haza is jött hogy neki senkihez nincs kedve meg inni se akar és lement a kocsihoz, ott ült egyedül 2 órán át.
2021. jún. 12. 11:11
 5/13 anonim ***** válasza:
58%
Ki van égve
2021. jún. 12. 11:12
 6/13 A kérdező kommentje:
Kb 4-5 hónapig még, de aggódok hogy nehogy mondjuk egy hónap múlva teljesen kiforduljon magából,így is eléggé “bekattant” és még egy étterembe se merek vele elmenni hétvégén mert előző héten ott is felkapta a vizet és nem volt kedve semmihez csak haza akart menni.
2021. jún. 12. 11:14
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom mert pihenni szeretne éttermezés helyett. Ez egy ilyen időszak mint írták.
2021. jún. 12. 11:16
 8/13 A kérdező kommentje:
Onnan gondolom hogy nagyon kilehet, hogy szexelni sincs kedve, ami rá nem jellemző. Mintha teljesen hidegen hagyná minden. Akármit ajánlok neki hogy csináljunk, semmit nem akar de tényleg.
2021. jún. 12. 11:25
 9/13 anonim ***** válasza:
42%
Szex csodákra képes! Kevésbé lesz utána stresszes.
2021. jún. 12. 11:25
 10/13 anonim ***** válasza:

Olvasod is amúgy a válaszokat, vagy csak panaszkodni jöttél? :D

Persze hogy nem akar semmit, ha egyszer ki van égve és nem alszik.

2021. jún. 12. 11:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!