Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lánybarátom. (több mint kéve ismerem) Ha
lefeküdnék vele azzal tönkremenne a kapcsolatunk?
Lehetnénk még utána ugyanúgy barátok?
11/21 anonim válasza:
Hát, ha csak te szeretnéd, akkor az úgy nem lesz teljesen oké... Ha nem kölcsönös, akkor tényleg nem lenne ugyanolyan már utána, sőt. :(
Ellenben lehet olyan, hogy amikor éppen egyikőtök sincs párkapcsolatban ÉS egyikőtök sem kíván többet a másiktól, akkor időnkéntmegajándékozzátok egymást egy kis szexszel :)
Csak arra kell nagyon figyelni, hogy a szex+barátság =/= szerelem! Csak olyasmi, de nem az.
2010. aug. 25. 17:36
12/21 A kérdező kommentje:
Kb. az a helyzet amit az utolsó hozzá szóló írt. Egyedülállóak vagyunk mindketten, barátok, de vonzódunk egymáshoz mindketten.
azt tudom hogy ha megtörténne minden más lenne de rossz értelemben?:S
ha egyikőtök se akar a másiktól semmit akkor nem menne rá a barátság..csak lenne egy jó éjszakátok. ha viszont valamelyikőtök többet akar akkor biztosan nem lenne ugyan olyan barátság..
2010. aug. 27. 18:13
Szerintem semmi nem lenne már utána ugyanolyan.. hogyan is lehetne..?? De a többi rajtatok múlik..
2010. aug. 27. 18:15
Én lány vagyok, a legjobb barátom fiú. Lefeküdtünk, én egy ideig többet akartam, ő pedig csak a szexre ment. Összevesztünk, majd 1-2 hónap múlva kibékültünk, a baráti társaság még mindig közös, és a barátságunk is ugyanolyan mint régen volt, csak volt egy pont, ahol bizonytalan volt, hogy helyre tudjuk e hozni a dolgainkat. Sikerült szerencsére. Azóta neki is van barátnője, nekem is barátom. De szerintem ez a ritkább eset. Több barátnőm is van, akik ezután egymáshoz se szóltak a barátaikkal.
2010. aug. 27. 18:18
16/21 A kérdező kommentje:
de mi nem akarunk egymástól többet és mindketten benne lennénk :)))
Először azt hittem, hogy én sem akarok többet tőle, aztán kiderült, hogy mégis. De azóta elmúlt hálistennek. :D
2010. aug. 27. 22:01
lehet h hülyén hangzik deh sztem azért egy csaj lelki világa mássabb mint egy srácé... mert lehet h még semmit nem akar de ha szexeltek lehet h megváltoznak az érzései. sztem ha semmiképp nem akarod elrontani a barátságotokat akkor ne kísérletezz vele..
én megtettem. már 1 éve nem beszéltünk a sráccal. ő is elkerül és én is őt. minden megváltozott... (párszor lefeküdtünk és már nem tudtam rá barátként nézni.)
2010. aug. 27. 22:01
Szerintem már nem lenne ugyanaz mint előtte...Csak használd picit az agyad : DD azértvan. :D
2010. aug. 28. 01:14
20/21 anonim válasza:
ha lefeküdnél vele a kapcsolatotok lehet járás is de lehet ugyan az kis változással. Ha te csak leakarsz vele feküdni akkor előtte kérdezd emg mit érez, ha nem érez semmit mint bizalmat és barátságot és nem vált ki mélyen benne gyengédebb szálakat akkor vegyél óvszert :) L/17
2010. aug. 28. 01:46
Kapcsolódó kérdések: