Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őszintén szólva félek. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén szólva félek. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Bocs ha hosszú lesz:

Szóval több évnyi csalódás és pofáraesés, fájdalmak stb. után sikerült összejönnöm egy nagyon szép és aranyos lánnyal. Nagyon boldog vagyok mellette és azt mondja, hogy ő is. És itt jön a feketeleves... szinte mindig én keresem őt. Mindig én hívom randira, én írok neki üzenetet stb. Előfordul, hogy ő is keres, de nem igazán viszi túlzásba. Engem ez egyelőre nem zavar, mert élvezem az udvarlást és nagyon romantikus embernek tartom magam. Viszont nagyon sokszor hallom és én magam is tudom, hogy az ilyen kapcsolatoknak általában az lesz a vége, hogy a nő megunja a férfi folyamatos "seggnyalását" és inkább egy nagydumás rosszfiúnak adja a szívét. Nos igen, ezt sikerült már a saját bőrömön is tapasztalnom, mert nem értettem meg, hogy a kapcsolatba nem csak a férfinak kell mindent beleadnia, mert annak mindig csalódás lesz a vége. Ezt azonban nem szeretném elszúrni. A szívem legbelül azt súgja, hogy mindig érdeklődjek iránta, vele akarok lenni minél több időt, de még mielőtt megkapnám valakitől, hogy nincs életem, szeretném jelezni, hogy dolgozom és vannak hobbijaim (edzek, kirándulok, csavargok majdnem minden nap). De most annyira boldog vagyok, hogy attól félek, hogy a folyamatos érdeklődésemnek és szeretetemnek az lesz a vége, hogy a lány szakítani fog velem. Mit javasoltok? Hallgassak a szívemre és udvaroljak neki tovább, ahogyan eddig vagy vegyek vissza és várjam meg, hogy ő keressen? Sose voltam híve ezeknek a játszmáknak, de ennél a lánynál nem akarom elszúrni. Várom a tanácsokat! Köszi annak, aki időt szánt nekem!

2021. jún. 9. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, ha ennyire függsz tőle, garantáltan el fogod veszíteni.:( Vagy sikerül lazábbra venned és befejezned ezt a sok agyalást vagy olyan szinten rástresszelsz, hogy menekülőre fogja fogni. Engedd el ezt a részét fejben. Ha nem ugyanazt érzitek, úgyis elveszíted, akármit csinálsz is.
2021. jún. 9. 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Old meg játszma nélkül!

Beszélj vele erről, hogy mi az oka, hogy ő nem keres. Nyugodtan mondd meg, hogy jól esne neked is, ha látnád, hogy ő is érdeklődik irántad, mert ezt most egyoldalúnak érzed.

2021. jún. 9. 19:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Amit a kettes ír, azt adom én is!!

Beszéld meg vele!

2021. jún. 9. 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Az,hogy tudatosodott benned,hogy ne fojts le valakit,az nem jatszmázás!

Mit beszelnél meg vele?"Te figyelj én rádmaszok éjjel-nappal,mert annyira szeretlek!"

Attól hogy esetleg megérti,meg nem fogsz kevésbé terhes lenni!!

Nem kell itt ezt tulragozni.Egyszerűen hagyj neki levegőt es engedd ,hogy az ő tempójával haladjon az ismerkedés!

Különben a vegén egy lerázhatatlan koloncként fog gondolni rád!

2021. jún. 10. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!