Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a nőről aki megvetet veled egy csomó kotont, majd meglóg?
Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 11:07
21/32 anonim válasza:
Semmi, mert akármikor van joga meggondolni magát, hogy szexel-e veled, vagy sem.
22/32 anonim válasza:
Nekem is az lenne a véleményem, hogy meggondolta magát és így ennyi.
23/32 anonim válasza:
mi lenne ha félsoros válaszok helyett leírnád 3 kerek mondatban a történteket?
"megismerkedtem egy lánnyal neten, úgy volt, hogy találkozunk egy parkban és mondta hogy hozzak magammal 31 darab óvszert, de nem jött el a talira"
24/32 anonim válasza:
Troll kérdés.
Csóró vagy? Nincs egy csomagra pénzed?
Vetetett veled 100-at és meglógott a csomaggal?
25/32 anonim válasza:
Én sem értem, van három darabos óvszer még, ha durex-et veszel az is kijön 500 forintból. Mit gondoltál, hogy hányszor fogtok egy este alatt szexelni?
26/32 A kérdező kommentje:
fajlagosan olcsobb volt a 10 darabos
2021. jún. 9. 15:00
27/32 anonim válasza:
Ne röhögtess! Munkahlyen vagyok. Kirúgnak.
28/32 anonim válasza:
26-os Szerintem pereld be, 1200Ft-od benne áll a buliban, nem beszélve a férfiasságodról.
29/32 anonim válasza:
Kérdező, átérzed, hogy csak egy olyan idiótával tudják ezt megtenni, amilyen te vagy, ugye?
Annyira nonszensz a kérdés, elképzelem, hogy beküld téged egy boltba, majd kijössz 4-5 doboz gumival, kikapja a kezedből és "meglóg" :D
30/32 anonim válasza:
Menet közben meggondolta magát. Majd legközelebb bátrabb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!