L.Thomas kérdése:
Egy barátomnak az én véleményem szerint lopott kerékpárt adtak el. Abból gondolom hogy a váz alján van egy csomó szám ő pedig semmilyen papírt nem kapott hozzá. Ha így használja lekapcsolhatják a hatóságok?
Figyelt kérdés
kerékpár,lopott2012. nov. 1. 08:39
1/3 anonim válasza:
Ha van adásvételije, hiába kapcsolják le, nem büntetik meg, úgy ne aggódjon. Használja addig egészséggel a kerékpárt, pláne ha még meg is érte. Ez nem autó, át se kell festeni ahhoz, hogy soha többé ne kerüljön elő. Bicikli lopási razziáról pedig én még nem hallottam!
2/3 anonim válasza:
Az alváz alján az a csomó szám a sorozatszám. Nem feltéttelen lopott! Abban az esetben lopásra kéne gondolni ha azok a számokat kicsiszolták volna! Nyugi ez nem azt jelenti, hogy lopott!
3/3 anonim válasza:
Ha ki lenne az a szám csiszolva akkor valószínű hogy lopott. De nincs, úgyhogy nyugi. Egyébként ha lopott lenne se foglalkozna vele senki. Én még olyat nem láttam hogy a rendőr nézegetné a sorozatszámát a bicóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!