Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen vitátok volt a telefono...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen vitátok volt a telefonozás miatt?

Figyelt kérdés

A baj nem az hogy használja mert ez elkerülhetetlen. A baj hogy mennyit és hogy az az első.

Amint van ideje rögtön csak az van mint elfoglaltság. Mondjuk otthon is ez van náluk, még a wcn is azt nxomkodják.

Engem a mennyiség zavar meg hogy evésközben se teszi le. Minden nap minimum 3órát nyomkodja. Tegnap pl este 7től éjfélig csak játszott rajta, a háttérben ment a tv.

2021. jún. 9. 09:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Az nem zavar hogy használja, hisz részben a munkája miatt is kell hogy kéznél legyen.

De az hogy semmi másról nem szól az este hogy telefonozik, videót néz stb..és rögtön ez az első dolog szabadidős tevékenységként.

Persze ha még szólok hogy ha már van időd ezt megcsinálhattad volna mobilozni ráértel volna utána is..nem látja meg ha lenne otthon is mit tenni

2021. jún. 9. 12:19
 12/16 anonim ***** válasza:

10# Az emberek annyi mindennel el tudják cseszni az időt, miért zavar más hogyan érzi jól magát, ha ezzel senkit se bánt? Biztosan neked is van olyan hobbid, ami más szerint haszontalan, de ez a te életed, ha ahhoz van kedved miért baj?

Azzal egyetértek hogy érdemes egészséges határok között tartani az élvezeteket, de nem lesz egy tevékenység rossz, mert valaki haszontalannak látja.

Nekem pl időnként jól esik csak magam elé nézni és semmit se csinálni, álmodozni, ami a te szemszögedből sok időt elvesz, nem hasznos, számomra viszont kikapcsolódás, feltöltődés.

2021. jún. 9. 13:22
 13/16 A kérdező kommentje:

Az nem baj hogy használja, de az hogy semmi más nincs amit csinál otthon na az baj.

Semmit nem csinál, pedig azért munka után lenne mit otthon is legalább néha..de nem ha van szabadidő az csak mobilozással telik ,mást észre se vesz

2021. jún. 9. 13:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Semmilyen, egyszer szólt rám hogy kicsit idegesítő/vicces az a szokásom, hogy bármiről beszélünk, egyből előveszem a telefonom és rákeresek a dologra hogy biztosan tudjam. (Pl. beszélgettünk arról hogy vajon mekkora lehet a legnagyobb kutya, akkor nem tudtam elengedni, muszáj volt megnéznem.) Mondta hogy nem kell feltétlenül mindig mindenre megkeresni egyből az egzakt választ, inkább csak beszélgessünk. :D

Ez volt pár éve, azóta nincs semmi gond a telefonokból.

Ő csak most vett okostelefont pár hete, 1-2-szer előveszi hogy megnézze rajta az időjárást, ennyi.

Nekem pl. a kertészkedés az egyik hobbim, sokszor nézek videókat vagy olvasok cikkeket róla a telefonomon, nem tudom ez mennyire szánalmas. :D

2021. jún. 9. 14:10
 15/16 anonim ***** válasza:

#5-ös megfogalmazásására haraptam rá, #10-es vagyok. Hogy arra utalt, miszerint valakinek a mobilozás a hobbija. Szomorú, hogy a kérdező párjának függősége a kapcsolatára is rossz hatással van.

#12-14-es: igen, én is voltam amúgy telófüggő (már kigyógyultam, észszerű határok közt használom), és ha az embernek már a kapcsolatai rovására megy, illetve az értékes hobbijai vagy a házimunka kárára, az is sajnálatos.

Sokan elvetik a sulykot a telóval, és észre sem veszik. Nekem speciel egy felszabadulás volt leszokni róla. Társaságban, utcán elő sem veszem. A valós tevékenység nálam minden, ami nem online. Esetemben sportok és a meditáció, de az említett kertészet, sőt a relaxálás is jól hangzanak. Minden hasznos szerintem, ami által kevesebbet vagyunk a gépnél.

2021. jún. 9. 15:01
 16/16 anonim ***** válasza:
javítom: *megfogalmazására:)
2021. jún. 9. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!