Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy a párom szerencsejátékozik, mit tegyek?
Összevesztem a szüleimmel, ezért hozzáköltöztem. Fél éve vagyunk együtt, eddig azt mondta nekem, hogy jól menő informatikus munkája van, az is a végzettsége.
Erre amikor bejöttünk a lakásába, azt láttam, hogy kötegekben összegumizva áll a készpénz, nyertes tippmix szelvény, laptopokon futnak különböző fogadóirodák, stb..
Persze nem először járok itt, de eddig jól titkolta.
Elmagyarázta, hogy sportfogadásból él, és nyugodjak meg, ez egy nagyon stabil dolog. Higgyek neki? Ő 23 éves, én 20.
Ja szóval a válaszom, szerintem jobb az óvatosság ebben a helyzetben, mert a tálalás furcsa volt.
19-es, 20-as vagyok.
De ez csak egy jó tanács, neked kell tudni, hogy megbízhatsz-e abban, hogy igazat mondott, de a legegyszerűbb az lenne, ha megbeszélnéd vele, hogy miért hazudott a munkájáról.
Ja és még annyi, hogy sose tudhatod egy ismeretlen emberről, hogy pontosan mikor hazudik. Félév még azért nem olyan sok idő, hogy ennyi idő alatt teljesen kiismerd. Pláne, ha eddig is titkolózott előtted és hazudott.
19-es, 20-as, 21-es vagyok.
22-es pl. hazudott vagy csak benézte, mert 19, 20, 21 én vagyok.
22-es nem én vagyok.
Igen, Te nem a 22-es vagy jól írod.
Én vagyok a 22-es.
És a 19-es 20-as 21-es is én vagyok.
És a 24-es is már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!