Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy a párom szerencsejátékozik, mit tegyek?
Összevesztem a szüleimmel, ezért hozzáköltöztem. Fél éve vagyunk együtt, eddig azt mondta nekem, hogy jól menő informatikus munkája van, az is a végzettsége.
Erre amikor bejöttünk a lakásába, azt láttam, hogy kötegekben összegumizva áll a készpénz, nyertes tippmix szelvény, laptopokon futnak különböző fogadóirodák, stb..
Persze nem először járok itt, de eddig jól titkolta.
Elmagyarázta, hogy sportfogadásból él, és nyugodjak meg, ez egy nagyon stabil dolog. Higgyek neki? Ő 23 éves, én 20.
Ha kötegekben áll a pènz akkor az nem szerencsejáték.
Ha jàtszik akkor a bankszàmlájàn van.
Vagy kamu a kérdés.
Én nem láttam még ennyit készpénzben. Ő azt mondta, 8 milliónál kicsit több.
Akkor felesleges aggódnom? Lehetséges, hogy ő ebben profi? Félek, hogy csak szerencséje van, és amikor borul az egész, rossz társaságba fog sodródni, mint a legtöbb szerencsejátékos.
"Félek, hogy csak szerencséje van, és amikor borul az egész, rossz társaságba fog sodródni, mint a legtöbb szerencsejátékos"
Ne az amerikai filmekből indulj ki. :D
Ha tényleg 8 milliója van ebből, akkor tényleg profi. Ennyit senki nem nyer csak mert szerencséje van. Vagy átver és csak sportfogadásnak próbálja beállítani a ki tudja milyen illegális pénzkeresetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!