Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ijednétek ettől meg? Miért csinalja ezt velem?

Én nagyon megijednék. A hideg is kirázott. Lehet be fog kavarni a családi életedbe, vagy tönkre tenni. Félelmetes belegondolni, hogy ezek köztünk járnak és sokan jó embernek tarthatják őket.
Ez a pasi véletlenül nem harmincas és nem iszonyúan helyes?

Mert talán pszichopata a csávó?
Költői kérdés volt..

Háát ez...
Tudom, hogy álszent vagyok mert nincs férjem, szóval pofátlanság tanacsot adni meg ítélkezni, de szerintem ha 2-3 hét alatt nem tudod lekoptatni a fickót akkor mondd el a helyzetet otthon.
Igazából azonnal elmondanám ha ebbe a szituba csöppennék (már ha valaha belekerülnék) de más faszával nem akarom verni a csalánt.
Azt viszont érdemes figyelembe venned, hogy a szeretőd valószínűleg a disszaszociatív személyisegzavar egyik ága ("szociopata/pszichopata/nárcisztikus") vette birtokba az elméjét. De emiatt te, a csaladod, az ismerőseid potenciális veszélyben vagytok.

Én csak azt nem értem, hogy miért nem a férjeddel próbálod helyre hozni a kapcsolatotokat, és miért kellett belemászni egy olyanba amiből az derül ki a leírás alapján, hogy a pasinak mentális betegsége van csak nem akartam ilyen konkrétan írni, mint hetes, de mivel nem bántott így sanszos hogy nárcisztikus csak vagy a rosszabbik, hogy szociopata, vagy szimplán zaklató típus.
Így elképzelhető, hogy nem fog titokban maradni a félrelépés, ez egy dolog lenne, ha nem lenne ilyen a pasi, de így, nem csak neked nehéz, hanem a családodnak is ebben a helyzetben és az ő családjának meg pláne, a gyerekének lesz a legnehezebb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!