Ez titeket nem zavarna? Ti nem ijednétek meg?
Van egy biztonsági őr, aki konkrétan mindenkit ismer, aki megfordul az őrzött területén. Ez jelen esetben egy forgalmas MediaMarkt. Én nem tudom, hogy hogyan csinálja, de az emberek 80%-nak a nevét mindig tudja, és van olyan is, hogy még az érdeklődési körüket is simán elmondja. Akit többször látott, abban az emberben úgy olvas, mintha könyvet forgatna a kezében. Mint valami Sherlock Holmes.
Akkor lepődtem meg, mikor segítséget akartam tőle kérni, köszöntem és erre:
"Szia Ádám. Hallgatlak."
Erre megkérdeztem, hogy honnan ismer, de nem ismert. Csak annyit mondott, hogy tudja ki vagyok.
Aztán a kérdezgetésemre csak annyit mondott, hogy:
"Hogyan lehetnék őr, ha nem tudnám, hogy ki kicsoda, miért jön és mennyire kiszámítható? Nem tudok mindenkire figyelni egyszerre. De ha tudom, hogy a Béla már sokszor járt itt vagy csak tisztességes ember, akkor rá csak pár pillantást is elég vetni. Feltéve ha előtte nem viselkedett furcsán."
Egy kicsit ijesztő volt, de nagyon jófej és mókás srác. Csak azt nem értem, hogy honnan ismeri az embereket. Mert valójában nem ismeri őket, csak tudja, hogy ki kicsoda. Nagyon durva.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy mindenhez ért, ami abban az üzletben van. Eddig kétszer találkoztam vele, de olyan tanácsokat adott, hogy arra csak azt tudom mondani, hogy besz@rás.
Olyan mint valami szuperhős. Ráadásul perfektül ért a jogtól kezdve a harcművészeteken át mindenhez.
Én nagyon megijedtem, pedig direkt lassan és óvatosan olvastam. De lehet, hogy csak azért mert késő van, sötét van és egyedül vagyok.
Zavarni mondjuk nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!