Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket mennyire zavarna...

Titeket mennyire zavarna haverkodásnál, barátkozásnál ha valaki kicsit túl közvetlenül viselkedik veletek?

Figyelt kérdés
Sokat dicsérget, túl közel jön, amikor beszélget túl közel hajol, nem tart megfelelő távolságot. Vagy lefényképez mobillal hogy legyen emléke rólatok
2017. jún. 30. 09:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Attol függ milyen szoros kapcsolatban vagyunk, mert ha kb nem ismerjük egymást csak néha beszélünk akkor zavarna, de ha szoros barátság lenne akkor nem zavarna.
2017. jún. 30. 09:20
 2/8 anonim ***** válasza:
engem idegesítene :)
2017. jún. 30. 09:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Ilyennel nem haverkodok.
2017. jún. 30. 09:38
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem többet nem keresném az illetőt, borzalmasan kellemetlen lenne tekintve hogy alapból nem bírom a túl barátságos embereket, ez pedig annak a csúcsa.
2017. jún. 30. 09:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon zavarna, nem szeretem az ilyen közvetlen embereket.
2017. jún. 30. 09:44
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Gondolom, itt fiú-lány ,,barátságról" van szó (ami persze nem létezik). Volt lány, aki berakott a friendzone-ba, de én azzal nem közvetlen voltam, hanem elküldtem a fenébe. Ha nem látja bennem a férfit, megette a fene az egészet.
2017. jún. 30. 09:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Menekülök
2017. jún. 30. 11:50
 8/8 Fatal_3rror_ ***** válasza:

Olyan embert ismerek, akinek elég kicsi az intim szférája és mindig közel áll, szinte a másik arcába beszél. Bár én pont az az ember vagyok, akihez ha 1 méteren belül jön bárki akkor rosszul érzem magam.

Az mit takar hogy dicsérget? Jól esik ha elismerik a munkám, tudásom, bármim, de azért egy idő után jóból is megárt a sok.

A fényképezgetéshez meg azért kell egy baráti viszony, mi is ökörködünk a munkatársakkal ilyenekről, de ha valaki csak úgy random elkezdene fotózgatni hát a kezét törném el.

2017. jún. 30. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!