Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lesz egy esküvő a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz egy esküvő a párom családjában idén, azon a helyszínen ahol a miénk is lett volna jövőre,(még nem élünk együtt ezért eltoltuk) viszont én így nagyon rosszul érezném magam az esküvőn, bunkó lenne ha megmondanám a páromnak hogy nem mennék emiatt?

Figyelt kérdés

2021. jún. 7. 06:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"és nem tudom mikor lesz, mert vőlegényem szerint korai, pedig eljegyzés után 2 év múlva lett volna az esküvőnk"

Ha nem tudod, mikor lesz, akkor mégis mit szervezel?

2 év múlva lett volna, de nem lett.

Nagy összegben ne fogadj rá,hogy valaha is lesz.

2021. jún. 7. 09:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,de esztelenség mindenféleképpen.

Pont azt jeleznéd neki és a családjának,hogy te semmi közöséget nem vállalnál velük.Ergó minek mennél el egy esküvőre,olyanokéra,akik a jövőd szempontjából semmit sem számítanak,vagy jelentenek.

Holott pont az lenne a cél ugye,hogy majd ti is oltár elé álljatok egyszer, ugyanazokkal a resztvevőkkel,akik most esküsznek,és a családdal.

Ezen is gondolkodj el.

2021. jún. 7. 11:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a tied nem komoly,igy menj el nyugodtan, a tied meg mond vissza(afoglalast).

Ha majd komolyan gondoljatok, akkor szervezzetek mashol, vagy ugyan itt.

2021. jún. 7. 12:53
 14/15 A kérdező kommentje:
Igazatok van elfogok menni, a miénket meg elengedem.
2021. jún. 7. 13:11
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Simán választhattok később új helyet, úgysem aktuális még. Ha meg ugyan oda mentek legalább tesztelve van. Jobban ismered már, ezért könnyebb lesz szervezni. Szerintem teljesen rendben van.
2021. jún. 7. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!