Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalt a hétvégén többször is! Nagyon kivagyok bukva, mint ha már élni sem akarnék! És mikor felvoltam háborodva, jól elküldött, hogy mit képzelek magamról, hogy felemelem a hangom! Lécci segíccsetek kitalálni vmit?
Hagyd ott a csajt. Vagy ő már úgyis otthagyott... Kicsit szomorkodj, érezd szarul magad amiért így átvertek, aztán kapd össze magad és állj neki újra élni:-)
Fel a fejjel. Tudom, ilyenkor még nehéz, de minden nappal egyre könnyebb lesz. Menj el sportolni is, az jó hatással van :-)
Egyetértek az előttem szólóval! Felejtsd el a lányt, nem Neked való. Szedd össze magad, egy lány sem ér ennyit ; )
Menj haverokkal hétvégén bulizni, hétköznap délután, ha éppen nem tanulsz, ne ülj otthon, foglald el magad, esetleg ha mégis otthon maradsz, filmezz stb...
+ Nekem használ, ha bebeszélem magamnak, hogy " szemét, nem nekem való, Én ettől többet érdemlek, stb... ". És igaz is ; )
Aki megcsal, az nem érdemli meg, hogy szeresd, hagy ott, ahogy az előttem szólók mondták. Foglald el magad, sporttal vagy valami művészkedéssel, amihez fűllik a fogad, ismerkedj új emberekkel, mert azok tudnak hozni olyan izgalmat az életedbe, hogy könnyebben feleded, milyen csúnyán átvertek...
Ne ess bele olyan mókuskerékbe, mint a barátnőm, hogy többszöri megcsalás után kis párhetes/hónapos duzzogások után többször is visszament ugyanahhoz az emberhez (megcsalatni magát)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!