Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy ilyen kérdéssel odamenjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen kérdéssel odamenjek?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a párommal, de azt látom rajta hogy próbál újra a közelembe kerülni. Ha találkozunk (mellettem van a munakhelye) köszön, aztán néz egy darabig, mosolyog néha, stb, ez nála annak a jele, hogy próbál békülni (régen is ezt csinálta, ha összevesztünk és békülni akart). Én kicsit neheztelek rá, ezért nem annyira viszonoztam ezt, de én is szeretnék vele beszélni, és kíváncsi vagyok mit szeretne. Mivel látta rajtam, hogy nem annyira vagyok nyitott rá, ezért most ő is visszavett, viszont én mostmár beszélnék vele. Ha odamegyek és megkérdezem mért ilyen rosszkedvű, az jó ötlet? Vagy valami mást kérdezzek? Vagy ti megvárnátok, míg ő jön oda? Én a nő vagyok.
2021. jún. 6. 08:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Azért még gondold át párszor, hogy miért is szakítottatok, és hogy ha korábban nem, akkor most miért tudnátok megoldani a problémáitokat.

Ha ez megvan, megoldhatóak a gondok, akkor van értelme beszélni is...

2021. jún. 6. 08:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Őszintén, kíváncsi vagyok mit szeretne, hogy gondolja a dolgokat stb. Mert ha komolyabban gondolja, akkor én bekülnék, de ha nem akkor nem. Viszont ez csak úgy derül ki, ha beszélünk. Csak azt látta rajtam, hogy én nem akarok, de azt nem tudja hogy belül nem ez van bennem, hanem én szeretném tisztázni a dolgot.
2021. jún. 6. 08:51
 3/4 anonim ***** válasza:
25%

Na, ez jó elképzelésnek hangzik. Akkor így jó. Az, hogy mivel kezdeményezel aztán lényegtelen... csak beszéld meg vele, amit akarsz tudd megezeket, tudasd vele te is,hogy te mit gondolsz!

Részemről jól hangzik így.

2021. jún. 6. 08:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Én ha nem látnám jelét a másikon,pldául fapofával továbbhalad,lemondanek róla.

Biztos nem mennék oda.

Ezért ha eddig hidegen viselkedtél vele,legjobb lenne,ha te tennél valami egyértelmű jelzést felé,míg van rá esélyed.

F

2021. jún. 7. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!