Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült, hogy a párom úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült, hogy a párom úgy jött velem össze, hogy közben volt mással kapcsolata, és nem is szakított a csajjal csak eltűnt. Bízhatok benne?

Figyelt kérdés
Engem szeret ezt tudom, mert, különben a másik csajjal maradt volna és nem engem választott volna.
2021. jún. 5. 10:17
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
2021. jún. 8. 08:36
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Köszi 21!
2021. jún. 8. 09:42
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom, hogy az exe milyen, de te nagyon buta vagy.

"Biztosan szeret", aha!

2021. jún. 8. 12:22
 24/32 A kérdező kommentje:
Ha nem engem szeretne miért engem választott volna? És nem nem a csaj dobta ki a párom hagyta ott. Nyilván ha a csaj dobja ki nem a párom lép le szó nélkül
2021. jún. 8. 20:53
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy, ki dobott kit. Ha téged szeretne, nem eltűnt volna a barátnője elől, hanem szakít vele. De nem, ő a barátnője mellett ismerkedett veled.

Fogd már fel, hogy egy szerelmes ember nem tart tartalékokat.

Ne legyél már ennyire... Majdnem csúnyát mondtam. Szóval naiv.

Csak magát szereti, oda megy, ahova éppen az érdeke húzza. Mi nem világos ezen?

2021. jún. 8. 20:57
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Én is tudnék "választani" magamnak pasit, ha mindenáron el akarnám kerülni, hogy egyedül legyek. De én nem vagyok ekkora érzelmi analfabéta. Ez nem azt jelenti, hogy szeretném azt a választottat.

Ha nem lenne érthető, a pasikád bátkivel összeállt volna, csak ne legyen egyedül. Éppen te voltál útjában. A barátnőjével problémák voltak, amik elől egyszerűbb menekülni, mint megoldani. Egyre elterjettebb mentalitás. Talált egy marhát, aki érdeklődést mutatott irányába (te), így hozzád menekült. Ez nem rólad szól, nehogy elhidd már.

2021. jún. 8. 21:02
 27/32 A kérdező kommentje:
Befejeztem veletek, nem értitek a lényeget.
2021. jún. 8. 22:20
 28/32 anonim ***** válasza:

Kamu kérdés. Ennyire naiv emberek nem léteznek. Vagyis de, de azok nem tesznek fel kérdést arról, bízhatnak-e a görény párjukban.

Te vagy az ex, ugye?

2021. jún. 8. 22:23
 29/32 anonim ***** válasza:

Viszlát!

"Tudom, hogy szeret", de ezt nem ő mondta, ha jól értem. Nem is fogja.

2021. jún. 8. 22:35
 30/32 A kérdező kommentje:
De mondta. Minden nap elmondja telefonon is meg üzenetben is, ha beszélünk.
2021. jún. 8. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!